2777
2789
عنوان

میگم خدا روزی رسونه میگین نه

539 بازدید | 21 پست

🤣🤣🤣دیروز داشتیم راجب گرونی برنج صحبت میکردیم شوهرم صبح زنگ زد دوتا کیسه برنج پلمپ پیدا کرده گفت حتما از ماشینی چیزی افتاده بیارم اگه سالمه بخوریم گفتم آره بابا بیار هرچی پیدا کردی کار خودمونه الان از کجا صاحب پیدا کنم برا اون 🤣🤣هیچی دیگه داره میاره یه چند استکانم باز میکنم عدس پلو میدم در همسایه برا خیرات اون بنده خدا آنقدر با شوهرم خندیدیم هی مسخره میکردیم آخرش گفت بزا برم از شیخی بپرسم حلاله یا حروم گفتم بگی میگن حرومه نخور بده من ببرم برات خیرات کنم هی میخندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنید صاحبشون بر نمیگرده؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

وا!

عزیزم با خندیدن و شوخی مال حروم حلال نمیشهها

خودت باشی راضی میشی؟

بذارید سرجاش صاحبش هر کی باشه میاد دنبالش بازم

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

مطمئنید صاحبشون بر نمیگرده؟

آره تو جاده خلوت بوده داشته میرفته روستایه سر به باباش بزنه افتاده اومده فکر کرده خاکه بندازه کنار تصادف نشه دیده برنجه .....میگه یک آتیش به پا کردم چای گذاشتم قلیون کشیدن تا کسی اومد بدمش یک ساعت و نیم نشسته گنجشکم نیومده بعد تصمیم گرفته برداره اونجا بندازه حروم میشه خواب

ببین فکر کنم مواد غذایی چون خراب میشه استفاده کنی بعد صاحبش پیدا شه پولشو بدی حلاله

نه شوهرم جادش خلوت بوده واستاده یک ساعت و نیم میگه هیچ کس نیومد اصلا میگه همون کنار جاده کنار خودم نگه داشتم ببینه این برنجارو اگر با ماشین رد میشه ولی هیچ کس نبوده

وا!عزیزم با خندیدن و شوخی مال حروم حلال نمیشهها خودت باشی راضی میشی؟بذارید سرجاش صاحبش هر کی باشه می ...

من باشم تو بیابون بیفته میرم دنبالش اینا اصلا نیومدن حیف میشه خواب اونجا شوهرمم سریع بر نداشته یک ساعت و نیم نشسته نیومده

آره تو جاده خلوت بوده داشته میرفته روستایه سر به باباش بزنه افتاده اومده فکر کرده خاکه بندازه کنار ت ...

چه قد جالب

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی