2777
2789

اگ مثلا ی فردی ی گناهی کرده باشه بار ها توبه کرده باشه ولی بازم اون گناه و انجام بده

ولی دیگه واقعا بخاد توبه کنه اون توبه آخر قبوله؟ خدا دیگه نگاش میکنه؟

چیکار باید کنه برا پذیرش توبش

همینکه دیگه انجام نده ،خدا قبولش میکنه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلههه عزیزم تنههاا زمانی توبه قبول نیست که یا کافر باشی یا دم مرگ

جدی؟

یعنی واقعا توبه کنم

از ته دل

از خدا بخام ک تو این توبه ا ک میکنم همراهم باشه کمکم کنه سمت اون گناه نرم قبوله ؟

ثُمَّ تَابَ عَلَيْهِمْ لِيَتُوبُوا(توبه۱۱۸)

پس خُدا به آنان توفيقِ توبه داد تا توبه كنند.

«روایتی هست از امام صادق(ع)با این مضمون:

گناهانی که توبه کردی و وقتی یادت میاد،

بخاطرش از خدا شرم میکنی

خدا اون گناه رو حتی از یاد و ذهن فرشتهی

اعمال هم پاک میکنه و به نیکی تبدیلش میکنه.»

خدا بهت رو کرده رفیق . .❤️🩹

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

برای پذیرش توبه باید از ته دلت اول پشیمون باشی بعدش بری وضو بگیری یه عالمه گریه کنی از خدا به خوای ببخشه نماز شب یبار بخون ذکرشو بگو و صد درصد توبت پذیرفته است و بعد اون دیگه عمل تکرار نکن یادت نره خداوند گفته من نمی خوام به انسان سخت بگیرم فقط برای اینکه انو پاک نگه دارم یکسری قوانین گذاشتم

جدی؟یعنی واقعا توبه کنم از ته دل از خدا بخام ک تو این توبه ا ک میکنم همراهم باشه کمکم کنه سمت اون گن ...

بله عزیزم خدا از همه دل ها آگاه مطمعن باش از ته دل باشه بخشیده میشی و خودش کمکت میکنه حسابی

ثُمَّ تَابَ عَلَيْهِمْ لِيَتُوبُوا(توبه۱۱۸)پس خُدا به آنان توفيقِ توبه داد تا توبه كنند.«روایتی هست ...

جدی؟

یعنی منو دوباره قبول میکنه ؟

حس میکنم دیگه منو نمیبینه بخاطر اون توبه هایی ک شکستم

جدی؟یعنی منو دوباره قبول میکنه ؟حس میکنم دیگه منو نمیبینه بخاطر اون توبه هایی ک شکستم

این درگه ما درگه نومیدی نیست

صدبار اگر توبه شکستی بازای

....

نامیدی از رحمت و بخشش خدا گناهه خودشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه