2777
2789

اگ مثلا ی فردی ی گناهی کرده باشه بار ها توبه کرده باشه ولی بازم اون گناه و انجام بده

ولی دیگه واقعا بخاد توبه کنه اون توبه آخر قبوله؟ خدا دیگه نگاش میکنه؟

چیکار باید کنه برا پذیرش توبش

همینکه دیگه انجام نده ،خدا قبولش میکنه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلههه عزیزم تنههاا زمانی توبه قبول نیست که یا کافر باشی یا دم مرگ

جدی؟

یعنی واقعا توبه کنم

از ته دل

از خدا بخام ک تو این توبه ا ک میکنم همراهم باشه کمکم کنه سمت اون گناه نرم قبوله ؟

ثُمَّ تَابَ عَلَيْهِمْ لِيَتُوبُوا(توبه۱۱۸)

پس خُدا به آنان توفيقِ توبه داد تا توبه كنند.

«روایتی هست از امام صادق(ع)با این مضمون:

گناهانی که توبه کردی و وقتی یادت میاد،

بخاطرش از خدا شرم میکنی

خدا اون گناه رو حتی از یاد و ذهن فرشتهی

اعمال هم پاک میکنه و به نیکی تبدیلش میکنه.»

خدا بهت رو کرده رفیق . .❤️🩹

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

برای پذیرش توبه باید از ته دلت اول پشیمون باشی بعدش بری وضو بگیری یه عالمه گریه کنی از خدا به خوای ببخشه نماز شب یبار بخون ذکرشو بگو و صد درصد توبت پذیرفته است و بعد اون دیگه عمل تکرار نکن یادت نره خداوند گفته من نمی خوام به انسان سخت بگیرم فقط برای اینکه انو پاک نگه دارم یکسری قوانین گذاشتم

جدی؟یعنی واقعا توبه کنم از ته دل از خدا بخام ک تو این توبه ا ک میکنم همراهم باشه کمکم کنه سمت اون گن ...

بله عزیزم خدا از همه دل ها آگاه مطمعن باش از ته دل باشه بخشیده میشی و خودش کمکت میکنه حسابی

ثُمَّ تَابَ عَلَيْهِمْ لِيَتُوبُوا(توبه۱۱۸)پس خُدا به آنان توفيقِ توبه داد تا توبه كنند.«روایتی هست ...

جدی؟

یعنی منو دوباره قبول میکنه ؟

حس میکنم دیگه منو نمیبینه بخاطر اون توبه هایی ک شکستم

جدی؟یعنی منو دوباره قبول میکنه ؟حس میکنم دیگه منو نمیبینه بخاطر اون توبه هایی ک شکستم

این درگه ما درگه نومیدی نیست

صدبار اگر توبه شکستی بازای

....

نامیدی از رحمت و بخشش خدا گناهه خودشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
جدی؟یعنی منو دوباره قبول میکنه ؟حس میکنم دیگه منو نمیبینه بخاطر اون توبه هایی ک شکستم

چند نامه عاشقانه از خدای مهربان!
بسم الله الرحمان الرحیم
«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ.»
هنگامی که بندگانم از تو درباره من بپرسند، [بگو:] یقیناً من نزدیکم، دعای دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت می کنم؛ پس باید دعوتم را بپذیرند و به من ایمان آورند، تا [به حقّ و حقیقت] راه یابند [و به مقصد اعلی برسند].
سوره بقره: آیه 186.
«قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَی أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَحْمَةِ اللّاهِ إِنَّ اللّاهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعاً أِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ»
بگو: «ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را می آمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است .
سوره زمر , آیه 53
«وَإِذا جآءَكَ الَّذِينَ يُؤْمِنونَ بِآياتِنا فَقُل سَلامٌ عَلَيْكُمْ كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلَی نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ أَنَّهُ مَنْ عَمِلَ مِنْكُمْ سُوءاً بِجَهَالَةٍ ثُمَّ تَابَ مِنْ بَعْدِهِ وَأَصْلَحَ فَأَنَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ»
و هرگاه کسانی که به آیات ما ایمان می آورند به نزد تو آیند، بگو: سلام بر شما، پروردگارتان رحمت را بر خود لازم و مقرّر کرده؛ بنابراین هر کس از شما به نادانی کار زشتی مرتکب شود، سپس بعد از آن توبه کند و [مفاسد خود را] اصلاح نماید [مشمول آمرزش و رحمت خدا شود]؛ زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.
سوره انعام: آیه 54.
خداوندا، تو چنان مهربانی و آن قدر كريم و بزرگواری كه در خطابی به انسان با داشتن لغزشها و گناهان بسيارش فرموده ای:
«مرا خوانديد به شما جواب دادم، از من خواستيد به شما عطا كردم، با من به مخالفت برخاستيد به شما مهلت دادم، مرا ترك كرديد شما را رعايت نمودم، مرا معصيت كرديد من نسبت به شما پرده پوشی نمودم،
اگر به سويم باز گرديد، شما را میپذيرم، و اگر به من پشت كرديد، به انتظار بازگشت شما میمانم.
من بخشنده ترين بخشندگان، و كريمترين كريمان، و مهربانترين مهربانانم».
كشف الاسرار: 3/ 374.
منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611
خداوند متعال در حدیث قدسی میفرماید:
"اگر بندگانم که از من رویگردان شدند بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق میمُردند".
میزان الحكمه، جلد ۴، صفحه ۲۷۹۷
در جای دیگری خداوند متعال به حضرت عیسی (ع) خطاب می کند :
ای عیسی : چقدر بنده ام را طلب کنم و انتظار او را بکشم ، ولی آنها بسوی من نیایند.
خداوند میفرماید:
اي موسي! هركه از گناهكاران نزد تو آمد و به تو پناه برد، بگو خوش آمدي و آسوده شدي، چه جايگاه بزرگي است پيشگاه خداوند جهان. و بر ايشان آمرزش بخواه و بر ايشان مانند يكي از خودشان باش.(كافي8/48)

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام