2777
2789
عنوان

روزای خوبیه😍

118 بازدید | 16 پست

خداروشکر تونستم حقوقم رو به ۱۶میلیون برسونم

خداروشکر از اول ماه قرار ایکس بادی رو شروع کنم تا خرداد خودمو به ۷۰کیلو میرسونم💪

بلاخره روش درس خوندنمو پیدا کردم و کمتر از یکسال از دوره کارشناسیم مونده

لرزش دستم تا ۵۰درصد خوب شده با دکترم پیش میرم

قرار بر این هست موهامو آخر ماه کوتاه کنم مرتب کنم بلاخره موهای جدیدم به اندازه کافی رشد کرده

اول ماه میرم ناخن و اصلاح

۶دی هم تایم لیزرم هست دومین جلسه

شاید این مورد ها خیلی چرت و پرت و خنده دار هست

ولی من از دختری با افسردگی شدید تبدیل به این شدم و روز به روز دارم پیشرفت میکنم بلاخره بعد دو سال جنگیدن💪

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

✨️✨️✨️✨️

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدرررررر خوبه ... چقدر نگاهت قشنگیه .. توی روزهایی که همه منفی فکر میکنم و تاپیک ناامیدی و منفی میزنن تو مخالف همشونی..احسنت ..موفق باشی. و بدان که تو هستی که روز به روز موفق میشی ..حقوقت بالاتر میشه .. پله های موفقیت رو طی میکنی .. نه اونی که همش میناله

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

خدا رو شکر که خوشحالی ☺️ هیچم چرت و پرت نیستن، زندگی همین چیزاست، خوشیهات مستدام

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...