2777
2789
عنوان

با لاک ناخن میشه نماز خوند

182 بازدید | 21 پست

من تازه فهمیدم چرا هر جا میزنم نوشته میشه خوند اما برای پا یکی از انگشتان نباید لاک داشته باشه واقعا برام عجیبه تازه فهمیدم حالا این واقعیه یا ن

میگم من الان ماهنامه هر جور بود لاکاش تمیز کردم اما هنوز دور و بر ناخنم یکم لاک سطحی هست آیا میشه نماز خوند چون لاک پاک کن هم ندارم پاک کنم دوباره میخوام نماز بخونم گفتم از نماز صبح شروع کنم تا الان بیدار بودم یهو به فکرم رسید نماز بخونم دوباره شاید خدا دوباره صدام زده .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم لاک پاک کن ندارم نماز نخونم

با یه قند پاک کن لاکت رو. حتما بخون عزیزم، ما رو هم دعا کن سر نمازت دختر خوب❤️🌷🙏

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ببین نماز و لاک ربطی به هم ندارن این وضو و لاکه که مربوطن. اگه حین وضو گرفتن لاک داشته باشی اره قبول نمیشه باطله. ولی اگه وضو بگیری ولی مثلا بعدش لاک بزنی میشه نماز خوند.

تو مورد شما نمیشه وضو گرفت. ولی چون وقت پاک کردن نداری میتونی تیمم کنی ولی فردا حتما پاکش کن

۱۴۰۴/۷/۲۵

چیکار کنم لاک پاک کن ندارم نماز نخونم

من باقند پاک میکردم اگ میخای برای اولین بارنمازبخونی لطفا تمام اداب بجابیار گل دختر

نمازخوندن ب وقت همیشه انسان ب ارج میرسونه من خودم بهش رسیدم هنگامی ک سرتاسر سیاهی گناه فراگرفته بودوجودمو الان جوری خدابخشیده منو انگار ا مادرمتولدشدم دوباره اینقدر خدا خوبه و رحمان رحیمه بهت قول میدن اگ ب نماز خوب عمل کنی ب توخدا خیلی چیزای معنوی میبخشه

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚