2777
2789
عنوان

شما بگید چکار کنم

108 بازدید | 18 پست

مشکلم اینه شوهرم بچمو نادیده میگیره هی من میخوا بهش بگم بچمون اینو دوست داره اینو دوست نداره از این حرفت ناراحت میشه اینو نگو

چند روز پیش با اسنپ میخواستیم بیرون هرچی گفت بابا من میخوا جلو پیش تو بشینم نادیده گرفت بعد الکی میگفت حواسم نبوده

یا رفتیم شهر بازی بچم گفت بابا صبر کن خودم بیام کارت بکشم بیچاره هرچی بهش گفت صبر نکرد خودش کارتو کشید میگم مگه بهت چند بار نگفت صبر تا خودم بیام کارت بکشم چرا خودت کشیدی دوباره میگه حواسم نبوده تو زیاد اهمیت میدی بعد خودش چند بار صدا من کنه جوابشو ندم عصبی میشه

بچم انقد باباشو دوست داره باباش سرفه میکنه آب براش میبره

میگه ب من در بالکن رو ببند بابام مریض میشه و...

ولی اون اینجور نیس صبح ها میره سرکار اون سری پتو نزد رو بچم گفتم بهش نمیگی هوا سرده یه پتو بزنی روش

هی میخوا باهاش جزو و بحث کنی بگی حواست به بچت باشه حیف اون محبت ک بچم خرج باباش میکنه

الان گرفتش بغل میخواست بوسش کنه ناخن اش خورد ب لبش گفت فکر یه کم درد داشت میگم بهش چرا ناخن میزنی میگه من ناخن نزدم میگم الکی ک دست نمیگیره یه جا اینکه ازش معذرت خواهی کنه به یه بچه پنج ساله میگه دیگه نمیام پیشت توهم دیگه نیا پیش من تا ناخن بهت نخوره میگم این چ حرفیه به یه بچه کوچیک میزنی ذهنشو راجب خودت خراب میکنی قهر کرد رفت تو اتاق مثل بچه میگه حوصله جزو بحثاتو ندارم شما یه کم راهنماییم کنید منم وقتی میبینم بچمو نادیده میگیره منم نادیدش میگیرم اونجور ک اون ضد حال میزنه منم دوست دارم بهش حالشو بگیرم هرچی از دهنش در میاد ب من میگه

فکر کن دوتا بچه داری...به همسرت محبت کن...فکر میکنم.از توجه شما نسبت به بچه...سرد بودن نسبت به خودش گله داره....اینطوری تلافی میکنه....انگار آماده پدرشدن...نبوده...شما هم همش چسبیدی به بچه.....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کن دوتا بچه داری...به همسرت محبت کن...فکر میکنم.از توجه شما نسبت به بچه...سرد بودن نسبت به خودش ...

۳۶ سالشه موهاش سفید من نباید بهش بگم کدوم کار بد کدوم خوب خودش باید حواسش به بچش باشه چی ناراحت اش میکنه چی خوشحال

بنظرم بکم زیادی حساسی روش

بچم اصلا بی ادب نیست و درسته ۵ سالشه ولی مثل یه مادر میمونه و خیلی ب منو شوهرم محبت میکنه منم میرم بیرون نگاه این باباها میکنم چطور با بچشون مودبانه حرف میزنن و حواسشون به بچشون هست نمیذارن قند تو دلشون تکون بخوره

۳۶ سالشه موهاش سفید من نباید بهش بگم کدوم کار بد کدوم خوب خودش باید حواسش به بچش باشه چی ناراحت اش م ...

خودت جواب خودت دادی.تو نباید بگی...اما این حرفارو میزنی.ناراحتش میکنی.....چون ۳۶سالشه.فکر میکنی.خیلی باید عاقل بالغ باشه....مردا تا ۱۰۰سالگی بچه ان....

خودت جواب خودت دادی.تو نباید بگی...اما این حرفارو میزنی.ناراحتش میکنی.....چون ۳۶سالشه.فکر میکنی.خیلی ...

چون با بچم لج میکنه منم خوشم ازش نمیاد دوست ندارم باهاش حرف بزنم

ادم با بچه خودش ک لج نمیکنه

درسته....اما حالا که رفتار همسرت اینه.روش شما هم جواب نمیده....پس روش ات عوض کن....شاید اخلاقش درست شد.....حالا شما میگی لج میکنه....بقیه باباها اینطوری نیستن.....اما خداییش مگه همه مامان باباها ...بلدن پدر مادری کردن رو...

درسته....اما حالا که رفتار همسرت اینه.روش شما هم جواب نمیده....پس روش ات عوض کن....شاید اخلاقش درست ...

من از این ناراحتم ک هی میخوا بهش بگی چرا اینجوری کردی یا بعضی حرفا رو میزنه میگم چرا اینجوری بهش میگی میگه شوخی میکنم امشب گفتم برو از دلش درآر داره نگات میکن گفت ب خایه هام این چه حرفیه بیشتر از این حرفش ناراحت شدم