2777
2789
عنوان

دخترا بیایدذیه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 35 پست

چاق نیستی خوبی ولی اگه دوست داری لاغرتر بشی اگه امکانشو داری برو دکتر تغذیه بگیر تا صورتت لاغرو افتاده نشه اگه نمیتونی دکتر بری رژیم فستینگ بگیر سریعتر جواب میده

ولی در کل خوبی نیاز به رژیم نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبی ولی من قدم ۱۷۰ وزنم ۸۰ خورده ایه

چقد عالی

دارم سعیمو میکنم دیگه یه هفتست شروع کردم ورزشو دانشگاه ورودی بهمنم گفتم شده دو کیلو هم کم کنم تا بهمن خوبه

از سمتی تا عبد اگر بشه کمکزد چقد خوب میشه

وای نمیاد بهت وزنت اینقدر باشه هم قد منی

جدی نمیاد ؟

البته کلا استخوان هامم درشته

مامانم دیگه نی قلیون شده بود همه فکر میکردن مریض شده ۷۰ کیلو بود

دعام کن یه اراده ای به خرج بدم هفته ی اوله میرم باشگاه

مرسی عزیزم

بجای نون آرد گندم نون سبوس دار بخور برنج رو کم کن به هیچ عنوان قطع نکن شیرینی جات رو قطع کن فست فود خیلی کم سرخ کردنی رو کم کن آب زیاد بخور بعد ساعت ۹ غذا نخور روزی دو تا میوه بخور کمتر غذا بخور سریع لاغر میشی منم ۹۴ کیلو بودم اما بجز شیرینی جات چیزیو حذف نکن اگه دلت شیرینی خاست جمعه ها درحد یه دونه بخور

بجای نون آرد گندم نون سبوس دار بخور برنج رو کم کن به هیچ عنوان قطع نکن شیرینی جات رو قطع کن فست فود ...

مرسیییی مرسیییییییی چقد مهربونیییییی بوووووسیسسس

جدی نمیاد ؟البته کلا استخوان هامم درشته مامانم دیگه نی قلیون شده بود همه فکر میکردن مریض شده ۷۰ کیلو ...

اره واقعا نمیاد بهت حتما بخاطر استخون بندیه باشگاه رو فقط کافیه شروع کنی اگه یه جلسه نری عذاب وجدان میگیری

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

اره واقعا نمیاد بهت حتما بخاطر استخون بندیه باشگاه رو فقط کافیه شروع کنی اگه یه جلسه نری عذاب وجدان ...

اره دقیقااااااااا

شنبه نرفتم کار پیش اومد کلی عذاب وجدان گرفتم سه روز قرار شد پشت هم برم جبرانش