2777
2789

اوایل برای اینکه یکم به کارام برسم گفتم بزارمش رورک چون ریزه میزه بود زورش نمیرسید رورک رو تکون بده ، به زور راه میرفت

اما الان ۹ ماهش شده زورش زیاد شده میره میکوبه کنسول حموم رو چپ کرده رو سرش دو بار ، خداروشکر اون کنسوله آیینه نداره

اما کنسولِ پذیرایی یه آیینه بزرگ داره...از استرس دارم میمرم میره محکم میکوبه به اون یا آویزونش میشه

دیروزم که کنسول قاشق چنگالا رو به چه سنگینی داشت مینداخت سرش یعنی اون به اون سنگینی بیفته معلوم نیس چی بشه

چه خاکی سرم بریزم چیکار کنم نتونه نزدیک اونا بشه؟

بالشت میچینم دورشون اما بالشتا رو با رورئک هول میده و میکوبه خودشو به وسایل

تو روزئک هم نمیزازم روزگارمو سیاه میکنه

تجربه ای دارین؟

اوخدا فلسقلی رو ببین 😍😘😘

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آینه رو جم کن هیچی خطرناک نزار باقی بمونه منم آینه شمعدونمو برداشتم الان ک ۴ سالشه هم نزاشتم هنوز

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

وقتشه رورئک بای بای شه چون خطر داره

یکمی گریه کنه و داد و بیداد

بعد یه مدت عادت میکنه

فوقش یک هفته گریه کنه

بهتره از اینکه اینطور در خطر باشه همش

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

ماشالله 😍😂

چرخاشو در بیار😂

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

آیینه اش رو چجور بزنم دیوار؟کنسولی که کنار حمومه تو راهرو بالاش دیوار کوبه

قشنگ با رول پلاک میزنن به دیوار

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile