2821
2789
دیه کاری که شده چی میشه کرد من که نمیتونم چیزی بگم وقتیم شوهرم میگه میگم نه بابا زمین خوبه من راضیم

من همش بهش میگم بی عقلی کردم

دیگه کاریه که شده میدونی از این ناراحتم که دیگه نمیشه خرید

واقعا با این اوضاع حقوق و خوراک و پوشاک اصلا نمیشه خرید مگرنه من سال ۹۴کلی طلا وسکه فروختم برا خونه فقط حلقه مو نفروختم اصلا غصه اشو نخوردم حتی برای ماشین فروختم ۱۱تا ربع سکه و نیم سکه و یه سرویس طلا ، برامم مهم نبود ولی الان دیگه امیدی به خریدش ندارم دیگه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من همش بهش میگم بی عقلی کردم دیگه کاریه که شده میدونی از این ناراحتم که دیگه نمیشه خریدواقعا با این ...

اخه من اگه بهش بگم حیف فروختیم فلان از فردا میاد هی میگه حیف تو کردی کلی ضرر دادی برا همین نمیگم نمک نباشه اره دیگه نمیشه خرید تو خرج خوردو خوراک موندیم چه برسه طلا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شمام فروختی میدونی الان همه بهمون میخندن تا وقتی طلا داشتم میگفتن هیچی ملک نمیشه الان که فروختم میگن ...

اره واقعا بعد جالبه من هنوز تو خونه ننشستم چون پولم کم بود مجبورشدم اونجا رهن بیشتر بدم خودم جای دیگ کرایه بیشتر بدم

2824
2823
2791
2779
2792