2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیره انگور که میگن خوبه اجی

نه واقعا راستش اکه تنبی داشته باشی واقعا هرچیزی که قند داشته باشه باید کنترل شده مصرف بشه

تنبلی تخمدان صرفا مربوط به تخمدان ها یا باروری نیست یه جور پاسخ بدن به انسولین محسوب میشه

که بدن کسی که تنبلی داره به خوبی جواب نمیده و این باعث یه سری مشکلات در آینده میشه یکی از اولین تظاهرات نسبت به تخمدان ها هست که بعد کنترل نشه بد تر هم میشه

♡~God knows the best
اگه لاغر کنیم رعایت کنیم هم بازم باعث دیر باردار شدن میشه؟کسایی که تنبلی دارن واسه بارداری همش باید ...

ببین اگه واقعا درست رفتار کنی درمان بشه نه اصلا به بارداری میتونه هیچ اثری نداشته باشه و کاملا راحت بارداری اتفاق بیفته اما واقعا رعایت بشه تا ته عمر چون به جز بارداری خیلییی مشکلات دیگه هم میتونه بیاره

♡~God knows the best
قند حذفخوراکی های پر قند مثل شیر و لبنیات و آبمیوه و ... حذب حتی آب میوه طبیعیخوراکی های سرد حذفجاها ...

لبنیاتم حذفه مگه

خیار و گوجه هم سردی ان ولی سبزیجاتن فیبر دارن یعنی نمیشه

لبنیاتم حذفه مگهخیار و گوجه هم سردی ان ولی سبزیجاتن فیبر دارن یعنی نمیشه

لبنیات هم خیلی کم میشه خورد چون اونا هم لاکتوز بالایی دارن

کلا توی تنبلی قند عامل تشدید کننده اصلیه دیگه تا جایی که میتونید نخورید ولی میدونم خیلی سخت و نشدنیه

سردی هم هرچی کمتر بهتر یا اگه خوردی خیلی زود یه چیز بخور که خنثی کنه سردیش رو

♡~God knows the best
ببین اگه واقعا درست رفتار کنی درمان بشه نه اصلا به بارداری میتونه هیچ اثری نداشته باشه و کاملا راحت ...

اخه از ۲۰ سالگی الانم همش رعایت کنم هیچی نخورم

واای چقدر سختت

هرچند رژیم میگیرم لاغر شم وقتی لاغر شدمم نمیتونم

کاش درمان میشد

ولی دکترم گفت یه چیز ذاتیه

لاغر کنی خوب میشی

یعنی کلا یه فرقی با بقیه دارم

من نمیتونم مثل بقیه هر چی خواستم بخورم

اخه از ۲۰ سالگی الانم همش رعایت کنم هیچی نخورمواای چقدر سختتهرچند رژیم میگیرم لاغر شم وقتی لاغر شدمم ...

وای خیلی درکت میکنم سختههه

خود تنبلی به شدت باعث چاقی میشه

اما خوب کاریش نمیشه کرد

من بخوام توضیح بدم میگم باید قبول کنیم متابولیسم بدنمون کند تر از بقیه است این جوری حس بهتری پیدا میکنم

♡~God knows the best