2777
2789
عنوان

پسری که هیچی نخواد

142 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من راجب این موضوع با هرکسی صحبت کردم جوابی نداشت و همه متعجب بودن و هیچکی نتونست قانعم کنه.با خودم گفتم بیام اینجا مطرح کنم شاید شما چیزی بدونین .

حدود ۴ ماه هست با پسری اشنا شدم .ایشون البته امار خانوادگی منو داره منم تاحدودی امارشو دراوردم و تعریف شنیدم از خانوادشون

من در طول این ۴ ماه حاضر نشدم باهاش دیت برم یا حتی بهش رو ندادم برای رابطه و فقط مثل ی دوستیه بامزه بود برام

اما این پسر خیلی عجیب رفتار کرد باهام.اپلیکشن های خصوصیشو در اختیارم میزاشتت.۵۰ میلیون میزد بابت کادو تولدم و مبالغ دیگ و...با اینکه حتی من حاضر نشدم برم ببینمش یا باهاش وارد رابطه شم

ب نظرتون دلیلش چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال دارم خدمتتون میشه سطح مالی دو تا خوانواده رو یه توضیحی بدی ؟؟احساس میکنم وارد تاپیک پسر ودخت ...

من پدرم وکیله اونم مارو میشناسه

اونم مهندس عمرانه نصف ایران نصف انگلیس

و اینکه موجودی حسابم بعد واریزش همون ۵۰ میلیون بود🤣🤣

من پدرم وکیله اونم مارو میشناسه اونم مهندس عمرانه نصف ایران نصف انگلیس و اینکه موجودی حسابم بعد واری ...

خب همینو بگوووووووو

پیل دارید دیگه ...

حالا قسمت اپلیکیشن خصوصی رو نفهمیدم

اما...

معلومه که دوستت داره ...

دو حالت داره

یا خوشش میاد ازت ولی دنبال رابطه نیست

مثلا من ممکنه یه دختری رو دوستش داشته باشم اما قصد رابطه جدی باهاش نداشته باشم معمولا مثلا یه دختری توی فامیل که باهاش جورم اما هدف رابطه عمیق و ازدواج نیست

ممکنه هم دنبال رابطه است باهات و داره جدی بهت فکر میکنه ولی فکر میکنه تو داری ناز میکنی

اگه رابطه جدی میخواد

منطقی برو جلو

اگه همینجوری دلی هست

سعی کن تغییری پیدا نکنی

تو ذوقش نزنی

خب همینو بگووووووووپیل دارید دیگه ...حالا قسمت اپلیکیشن خصوصی رو نفهمیدم اما...معلومه که دوستت داره ...

خب مبتونی کمکم کنی ؟راهنماییم کنی؟اول بگو شما چند سالته

رمز بلو بانکشو داد رفتم تو بلو بانکش .(بقیه ی بانک ها امنیتی ترن نمیشه رفت)ولی بلو بانک رو میشه رفت

و اینکه بگم همون روز های اول همچین اعتمادی کرد بهم

و اینکه متوجه منظورتون نشدم

یعنی قصدش جدی نیست این خرجارو میکنه ؟یا هست؟

و اینم بگم ک از من اصلا درخواست های جنسی و عکس های فلان نداشت

خب مبتونی کمکم کنی ؟راهنماییم کنی؟اول بگو شما چند سالته رمز بلو بانکشو داد رفتم تو بلو بانکش .(بقیه ...

من ۲۶, خودت چند سالته ؟؟

اینکه چرا بلو داده دستت رو شما باید اطلاعات بدی تا ما بفهمیم

اما در هر صورت فیلم هندی که نیست که بری به یه دختر بگی عکس بده یا بیا فلان بمان

این درخواست ها مال ادمایی اند که خیابون مشخصی شبا هستن یا دختر پسرایی که توی اون وادی اند هست

شما دوست پسر داشتی ؟؟؟

چقدر رابط امروزی یا سنتی رو ترجیح میدی