2777
2789

البته که زندگی بقیه به ما مربوط نیست ولی واسه یه من سوال شد که آیا میشه آدم بگه من به همه چیز اعتقاد دارم چادر بپوشه بگه نماز میخونم روزه میگیرم ولی با پسر بره دیت مشروب بخوره دخانیات بکشه ؟ چرا من نمیتونم بفهمم همچین چیزی رو لطفاً دعوا راه نندازید فقط نظرتون بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیشه این مدلی یه جایی اشکال داره

راستش ی بار بهش گفتم ما وقتی راه خدا رو انتخاب میکنیم باید دقیق اون راه بریم چون اصول مسخره ما نیستن یا باید انتخاب بکنیم یا کلا انتخاب نکنیم ولی خیلی بهش برخورد یعنی من بد گفتم؟ ( خودم زیاد مذهبی نیستما

یکی از دوستام اینجوریه نمیدونم به ارتباط باهاش ادامه بدم یا نه

دوست منم همین طوری بود نماز می خوند مشروب و دخانیات هم می کشید

من که قطع ارتباط کردم حوصله نداشتم روانی بود

کار غلط غلطه دیگه

مشروبخوری با نماز خوندن یه جا جمع نمیشه

اصلا کسی که مشروب میخوره تا 40 روز هیچ نماز و دعا و عبادتیش قبول نیست

بعضیا دینشون شترگاوپلنگه و از هر چی یه ذره برمیدارن و قر و قاطی میکنن

دوست منم همین طوری بود نماز می خوند مشروب و دخانیات هم می کشید من که قطع ارتباط کردم حوصله نداشتم رو ...

تا دیروز به من میگفت ارتباط با جنس مخالف اینجوری اونجوریه دیروز با چادر آرایش کرد رفت دیت به خدا موندم

از ادمایی که معلوم نیست کدوم ورین هیچ خوشم نمیاد. حس میکنم بلاتکلیف و حزب بادن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اکثر آدمها از دیدن چنین فردی تعجب می کنند، چون تو ذهنشون فقط دسته خاصی از آدمها به عنوان متدینی که نمادهای دین داری رو همراه داره تو مرکز توجه و تحت نظر هستند و تضاد بین اعمال مختلفشون جلب توجه کننده تره.

اما در حقیقت افرادی که به حدی از تکامل اخلاقی رسیده باشند که پیوستگی کاملی بین عقیده و عملشون ایجاد شده باشه و در خلوت و جلوت در قدرت و ضعف و در غنا و فقر یک گونه عمل کنند انگشت شمار هستند.

همون هایی هم که خیلی دادشون بلند می شه اگر وارد جزئیات زندگی شون بشی می بینی چقدر رفتار و عقاید متناقض دارند.

ی همکلاسی داشتم ماه رمضون بود روزه بود (کلا نماز و روزه میگرفت) بعد میرفت دیت با دوست پسرش

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»
ی همکلاسی داشتم ماه رمضون بود روزه بود (کلا نماز و روزه میگرفت) بعد میرفت دیت با دوست پسرش

اصلا واسه یه من همین سواله مگه میشه آدم هرچی دلش خواست انتخاب بکنه مگه منو رستورانه