2777
2789

کتاب

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال اول کتاب رو کامل در حد حفظ میخوندم بعدم درسنامه رو درحد اینکه مفهوم بیاد دستم میخوندم نه حفظی

امسال ویدیو میبینم درسنامه نمیخونم

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

من پارسال اول کتاب رو کامل در حد حفظ میخوندم بعدم درسنامه رو درحد اینکه مفهوم بیاد دستم میخوندم نه ح ...

فیلم چه کسی میبینی اینم که وقت گیره میگن خوب نیس ):

سال چندی؟اگه کلاس میری فقط کلاس کتاب تست

اگه نمیری من توصیه میکنم یه سری بخشهایی که مهم تر و نکته داره رو درسنامه بخونی

خود من زیستم قویه ولی بعضیجاها بدون درسنامه اصلا نمیشه تست حل کرد

چیست دریا؟چشم پر اشک زمین!در نگاهش آرزویی ته نشین...

فیلم چه کسی میبینی اینم که وقت گیره میگن خوب نیس ):

فرهمندنیا

اخه فیلم نبینم که متوجه نمیشم چون مدرسه هم نمیرم

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

سلام

برای زیست اول سعی کن مطلب رو درک کنی کلیاتی از اون بگیری میتونی کلاس ببینی واسش یا حالا درسنامه بخونی بعد از این میتونی بری رو تست و تست های آموزشی بزنی
یعنی یدونه تست بزنی و بعد همون رو تحلیل کنی و این تست زدنه نباید اینجوری باشه که نگاه کنی بگی خب بلد نیستم برم پاسخ رو ببینم باید اول خودت رو درگیرش کنی قشنگ مداد دستت بگیر به قید ها و جملات دقت کن و اگر تعریفی چیزی گفته برا خودت تعیین کن منظورش از اون چیه
فرضا گفته بخش کیسه ای شکل لوله گوارش زیرش خط بکش بنویس معده
و بعد اگر دیدی جایی نمیفهمی منظورش چیه برو پاسخ رو چک کن و نکته جدیدی اگر داره بنویس توی کتابت
فرضا مشاورت گفته ۳۰ تست از اون گفتار باید بزنی و تست هات رو زدی و نکته ها رو نوشتی
بعد فرضا توی برنامه چند روز بعد مرور همین گفتار رو داری
قبل اینکه شروع کنی به تست زدن ،برگرد و نکته هایی ک خودت با دست نوشتی رو ی دور بخون و همزمان به شکل ها هم دقت کن به اناتومی و چگونگی شکل ها
و بعد برو تست بزن

کلاس هم حنیف رو من پیشنهاد میکنم ولی اگر ارتباط نگرفتی باهاش فرهمند هم خوبه

من با همین روش زیست کنکورم رو ۶۵ زدم

سال چندی؟اگه کلاس میری فقط کلاس کتاب تستاگه نمیری من توصیه میکنم یه سری بخشهایی که مهم تر و نکته دار ...

عزیزببخشین من یه سوال پرسیدم بالاترممکنه جواب بدین واقعا به راهنماییتون نیازدارم

بی اراده ترین و تنها ترین آدم دنیا

سال چندی؟اگه کلاس میری فقط کلاس کتاب تستاگه نمیری من توصیه میکنم یه سری بخشهایی که مهم تر و نکته دار ...

پشت کنکوریم خب از کجا بفهمم کجاش مهمه یا باید همش بخونم یا هیچی