2777
2789
عنوان

چه روزای دلگیریه 🫠⛈️

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 77 پست
نه منم هیچی ندارم..آخه چرا باید اینطوری بشه زندگیمون ... من نمیزاره تا در حیاط برم خیلی خستم از بس ش ...

نمیدونم چرا خدا مارو گرفتار اینا کرد😔😔 انگار اسیر آوردن

ب هر کی میگم واتساپ ندارم تعجب میکنن میگن چراا اینجوریه شوهرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا خدا مارو گرفتار اینا کرد😔😔 انگار اسیر آوردن ب هر کی میگم واتساپ ندارم تعجب میکنن میگن ...

اینجور آدما مایه ابروریزین ... هیچ خوشی در کنارش ندارم ماهی پونصد تومن بهم میده اونم انقد باید اسرار کنم تا بهم بده .. هیچ جا منو نمیبره به لباسام به راه رفتنم گیر میده

نمیدونم چرا خدا مارو گرفتار اینا کرد😔😔 انگار اسیر آوردن ب هر کی میگم واتساپ ندارم تعجب میکنن میگن ...

اینجور آدما مایه ابروریزین ... هیچ خوشی در کنارش ندارم ماهی پونصد تومن بهم میده اونم انقد باید اسرار کنم تا بهم بده .. هیچ جا منو نمیبره به لباسام به راه رفتنم گیر میده

چیکارکنمیه کلاس خیاطی میرم که مسیرم مشکله دوره مرتب نمیتونم برمباشگاه میخوام برم شوهرم میگه فعلانمیخ ...

اصرار کن بگو اگه نداری اجازه بده بری سرکار خونه و ماشین ندارین از خودتون اگه دارین پس انداز الکی اونم در این حد که از زندگی کردن بزنی معنایی نداره رانندگی مگه چقدر هزینه داره هر ماه به مقدار بزار کنار چند ماه دیگه برو باشگاه هم واسه روحیه خوبه خوب یه جا ارزون تر برو تازه ازدواج کردین؟

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
برای خودت کار پیدا کن اصلا به بیست سال بعد فکر کردی که روزی نتونی کار کنی و هیچ چیز به نام خودت نداش ...

نمیذاره کارکنم

تنها برنامه م برای آینده م خیاطیه

مخالف سفت وسخت ادامه تحصیلمه

شب وروز بفکر آیندمم میگم خدایا من یه روز ناتوان بشم برای پول دوا دکترمم باید دستموجلو یه مرد درازکنم فرقی نمیکنه شوهرمه هرکیه🥲

عزيزمم انشالله حالت بهتر ميشه همش درست ميشهمنم بخدا دلم خيلي گرفته نميدونم چكوري به اين حال رسيدم. خ ...

ممنونم عزیزم همچنین برای شما

دقیقااا فقط نشستم به آسمون نگاه میکنم میگم خدایامعجزه کن برام

من دستم بسته س تودستموبگیر یکاری بکن برام

خانوادت پشتت نیستن جدا شی؟؟

خونوادم تو روستان بعدش نمیشه جدا بشم میدونی من اونجا هم شرایطش خوب نیست گیر کردم بخدا هیچی بهم نمیده نه محبت نه اخلاق هیچی ... تو چند سالته

نمیذاره کارکنم تنها برنامه م برای آینده م خیاطیهمخالف سفت وسخت ادامه تحصیلمهشب وروز بفکر آیندمم میگم ...

چرا مگه برده گرفته چند سالته مگه یا باید بذاره کار کنی یا خرج حداقل هاتو بده چند سالشه شوهرت که آنقدر دیکتاتوره حق داری که به فکر باشی کاری پیدا کن که محیطش زنونه باشه نمونه بهونه بیاره یا ادامه تحصیل بده تا درآینده بتونی آزمونی چیزی شرکت کنی تازه ازدواج کردی معمولا مردا اول زندگی یکم سخت گیری دارم بعد یه مدت کوتاه درست میشه

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪