2777
2789

نوزاد نزدیک به سه ماهگی پسر دارم

شوهرم سرما خورده بود پسرم از امروز داره هی عطسه میکنه بی حاله

خودم ولی خوبم

میشه بگید چه راهکار خونگی دارید برای درمان بچم؟سرما نخورده هنوز ولی میترسم سرما بخوره

کسی رو ندارم کمکم کنه یا وارد باشه تورو خدا کمکم کنین خدا از دستتون میگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای جلوگیری چی میدن به نوزاد؟

شیر خودت رو بده فقط

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

هیچی نمیشه یعنی؟

منکه دارو ندادم. دخترم تو دو ماهگی سرمای شدیدی خورد.

و در کل نوزاد زیاد سرما نمیخوره. فقط همسرت مراعات کنه. اگه دیدی زیاد خوابید بیدار نمی شد احتمالا مریض شده. دختر من دو روز همش خواب بود و بعد علایم نشون داد.

اگرم مریض شد ببر دکتر دیگع سر خود دارو ندی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

مرسی جون دل الان میرم از داروخانه بگیرم فقط مطمئنه دیگه؟خیلی میترسم سرما بخوره همینجوری کولیک داره ب ...

خیالت راحت قطره ی سرماخوردگی و گلو درده

برای نوزاداست

قطره هم داره شربت هم داره شربتش برای یکسال به بالاست

قطره ش برای نوزاداست

بچه های من هروقت مریض میشدن دکتر همینو میداد

داروی خطرناکی نیست همون برای پیشگیری خوبه

باز اگه میخوای خیالت راحت شه از داروخونه بپرس

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭