2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا برای من فیل تر شکن نداره. بروز رسانی شده

نه اون نیست کلا یه تلگ جدیده ولی محیطش عین همونه اسمش teleg ram Dr

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
خیلی دلم برای مردمم میسوزه ،واقعا ناراحت کننده هست که این رو بگم اما همین تلگ//رام برای مردم یه دلخو ...

آخه چه خطری داشت مگه..... من کلی استفاده میکردم و کارام را راه مینداخت

بچه ها  . از آپ telegra m DR    ( فاصله ی m  و  a   رو بردارید )   دان کنید بعد فیلترر شکنتو روشن کنید و نصبش کنید . کد میاد برای تلگراامتون. کدو بزنید برای تلگراام دی آر . 

نصب که شد دیگه فیلتررشکنتونو خاموش کنید . خود این برنامه فیلترر شکن داره . ☺

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
فیلتر شکن v pn master رو امتحان کن  برای اندرویده از گوگل پلی بگیر

استفاده ندارم اصلا.. تا تو‌گوشی من حکم شبکه چهار رو داشت 😥😁خودمم یمدت پیش دلیت اکانت کرده بودم 😁😁😁 امتحانی اومدم نصب کنم نشد 😁😁😁😁😁

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی