2777
2789
عنوان

ویزیت و مشاوره رایگان

139 بازدید | 20 پست

سلام به همگی

دکتر کیارش شاکری هستم متخصص طب فیزیکی و توانبخشی

اگر سوالی در مورد کمردرد، زانودرد، گردن درد، شانه درد و... دارید میتونید سوالاتتون رو بپرسید.

من اینجا هستم که راهنماییتون کنم.

https://www.instagram.com/dr.k.shakeri?igsh=MTBmeWloNDVtZ2t5dw==

سلام اقای دکتر من ی رگی از قسمت باسن ام درد میگیره تا پایین پام .بیشترم وقتی طولانی روی صندلی بشینم.و گردن و دست و کتف سمت چپم درد میگیره همیشه نمیتونم وسیله سنگین بردارم.یا زیاد دستمو حرکت بدم درد میگیره چیکار کنم ؟ علت چیه.

سلام اقای دکتر من ی رگی از قسمت باسن ام درد میگیره تا پایین پام .بیشترم وقتی طولانی روی صندلی بشینم. ...

که در کمر گفتید ممکن است درد سیاتیک و نشانه ای از بیرون زدگی دیسک کمر باشد بویژه اگر گزگز و بیحسی در پاها دارید.
در مورد گردن و دست هم علل مختلفی ممکن است داشته باشد از گرفتگیهای عضلانی ساده، تا آسیب تاندون شانه یا حتی دیسک گردن. معاینه دقیق توسط پزشک و عکسبرداری در

من مینیسک زانو اسیب دیده بود جراحی کردم الان موقع شروع حرکت یعنی وقتی تازه بلند میشم یه حالتی دارم که مثل درد انگار خشک میشه نمی تونم حرکت بدم حتی حس میکنم زانوم داره کوتاه میشه چکار باید بکنم ؟

منم مثل پاریس هیچ وقت نمی‌خوابم!

بعد چند ماه امدم اینجا یه سربزنم نی نی سایت کاربر دکتر اورده !!!همینجا سوال بپرسیم یا بخش کلینیک؟

هر دو قسمت می تونید بپرسید در قسمت کلینیک سوال و پاسخ برای تمام کاربران قابل نمایش خواهد بود

من مینیسک زانو اسیب دیده بود جراحی کردم الان موقع شروع حرکت یعنی وقتی تازه بلند میشم یه حالتی دارم ...

در اعلب موارد پارگی شدید منیسک، منیسککتومی یا برداشتن منیسک به طور کامل با جراحی انجام می شود. این مساله ممکن است زانو را مستعد ساییدگی غضروف و آرتروز زودرس کند. درمان شامل کنترل درد با روشهای مختلف مثل دارو یا تزریق و در ادامه تقویت عضلات اطراف زانو است

سلام وقت بخیر آقای دکتر چند هفته قبل شیشه مچ دستم رو برید تاندون رو جراحی کردن کلی بخیه خورده بخیه هامو برداشتن ولی الان انگشت وسطم رو زیاد نمیتونم تموم بدم میگیره چکار کنم؟ و چکار کنم رد بخیه ها زود برا