2777
2789
عنوان

برای عروسی چه کرمپودری خوبه

90 بازدید | 19 پست

توروخدا میدونید بگید تاحالا چندبار گرون خریدم تو پاچه ام رفته خوب نبوده به پیشنهاد فروشنده گرفتم همش.

شما اگه تجربه دارید بگید چی خوبه برای عروسی پوشانندگی اش زیاد برام مهم نیست فقط ماندگار باشه یه دست کنه پوستو و نماسه کدر نشه به مرور زمان

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنس پوستت چیه؟ من پوستم خیییلی چربه، فقط گابرینی برام خوبه ، سه ساله گابرینی میزنم فقط

من مختلط. منم گابرینی دارم خوبه بد نیست فقط یکم کیکی میشه رو پوستم و اینکه ۲ اش زیادی روشنه ۳ اش زیادی تیره برام🤦♀️

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
ببین برندش مهم نیست باید ببینی چه کرمی رو پوستت میخوابه و بهش سازگاره

اره ولی انقدر ازمون و خطا کردم خسته شدم همش کرم های گرون گرفتم انداختم دور خوب نبود🥲

از کرمپودر بیچاره چه انتظاری داری به تنهایی یکدست بشه و نماسه.خبر نداشتی قبلش باید پرایمر بزنی بعدشم ...

قبلش آبرسان میزنم . پودر فیکس چندبار امتحان کردم خیلی خشک و کیکی کرد پوستو بدتر کثیف شد

قبلش آبرسان میزنم . پودر فیکس چندبار امتحان کردم خیلی خشک و کیکی کرد پوستو بدتر کثیف شد

حتماً به مقدار زیاد زدی

آبرسان که هیالورونیک اسید داره جذب پوست میشه چیزی ازش نمیمونه.پرایمر امتحان کن چون بافت سیلیکونی داره کرمپودر رو نگهمیداره

حتماً به مقدار زیاد زدیآبرسان که هیالورونیک اسید داره جذب پوست میشه چیزی ازش نمیمونه.پرایمر امتحان ک ...

شما پرایمر خوب سراغ داری؟ خودت چی استفاده میکنی

شما پرایمر خوب سراغ داری؟ خودت چی استفاده میکنی

نه

من یه مدت بی بی کرم فارماسی میزدم توش پرایمر و ضدآفتاب و کرمپودر داشت اصلا نمیماسید خشک میشد به این ور و اون ور رنگ پس نمیداد دیگه اصلشو پیدا نکردم ضد آفتاب رنگی درمالیفت میزنم که نسبت به فارماسی چرب تره و یکمم کیفیتش پایین تر ولی از هیچی بهتره تا مدت کوتاه میشه زد اگه زیاد بگذره پوست برق میفته انگار ضدآفتابه اکسید شده خاصیت کرمپودریش رفته

منظور من صبح تا شب هست که اینطوری میشه.ولی فارماسی صبح تا شب خیلی قشنگ میموند