tetiss مدیر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 6707 عنوان برای عروسی چه کرمپودری خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 19 پست توروخدا میدونید بگید تاحالا چندبار گرون خریدم تو پاچه ام رفته خوب نبوده به پیشنهاد فروشنده گرفتم همش. شما اگه تجربه دارید بگید چی خوبه برای عروسی پوشانندگی اش زیاد برام مهم نیست فقط ماندگار باشه یه دست کنه پوستو و نماسه کدر نشه به مرور زمان دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹♀️🍀🦄🌈 بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱 1404/09/23 | 16:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
edina عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 279 از یه جای مطمئن بخر که صد در صد میدونی فیک نمیدن بهتجنس پوستت چیه؟ چقدر میخوای هزینه کنی؟
tetiss مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 6707 نهمن یه مدت بی بی کرم فارماسی میزدم توش پرایمر و ضدآفتاب و کرمپودر داشت اصلا نمیماسید خشک میشد به ای ... اها مرسی عزیزم❤️ دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹♀️🍀🦄🌈 بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
tetiss مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 6707 از یه جای مطمئن بخر که صد در صد میدونی فیک نمیدن بهتجنس پوستت چیه؟ چقدر میخوای هزینه کنی؟ شما جای خوب سراغ داری تهران؟ پوستم مختلطه . هزینه اش مهم نیست اگه واقعا خوب باشه دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹♀️🍀🦄🌈 بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
edina عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 279 شما جای خوب سراغ داری تهران؟ پوستم مختلطه . هزینه اش مهم نیست اگه واقعا خوب باشه نه راستش حضوری جایی رو نمیشناسم بیشتر آنلاین خرید میکنمبه نظر من استی لادر double wear. به شخصه عاشقشم اصلا انگار پوستت نو میشه وقتی میزنی. ولی فیکشم تو بازار هست باید مراقب باشی دیگه