منوآرزوهام مدیر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4369 عنوان طلاق کسی بوده | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 19 پست معلوم نشد چی شد که زندگیم اینجور داره میپاشه نمیدونم قرار چی بشه کسی بوده تا مرز طلاق بره ولی پشیمون بشه برگردن به همدیگه میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 1404/09/23 | 15:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mersana61 عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 27492 وای منم میترسم طلسم چیزی باشه این وسط متاسفانه هست این چیز ها
فشششششفشه عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 1216 وای منم میترسم طلسم چیزی باشه این وسط عزیزم ببچه نداری جداشوخدانکرده مثل خواهرمن نشی الان بابچه جداشده شوهرش ازاول هی می ذاشت میرفت نه طلاق میدادنه مثل ادم زندگی میکردم شوهرتم صددرصدمی خوادخسته بشی خودت جدابشی واقع بین باش مثل خواارمن احساسی نباش بعدبابچه مجبوربشی جدابشی
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4369 عزیزم ببچه نداری جداشوخدانکرده مثل خواهرمن نشی الان بابچه جداشده شوهرش ازاول هی می ذاشت میرفت نه طلا ... بخدا نمیدونم چیکار کنمممم میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
فشششششفشه عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 1216 بخدا نمیدونم چیکار کنمممم من تجربه م رومیگم خواهرمن چندسال جوونی روهدررفت همه چی تحصیل شغل خوب روفدای شوهرعوضیش کردزودترجدامیشدبه نفعش بودوالااونم خیلی دنبال باطل طلسم اینارفت به نظرمن مردی که زنش روول کنه بازم تکرارمیکنه بابچه صدبرابربدترمیشه اخلاقش بهترنمیشه انشالله بهترین تصنیم بگیری حداقل برگشتی بچه دارنشوخواهرمن مالی اکیه بچه هاش نابودشدن
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9738 فدای شما دعا کن گلم حتماعزیزم 🌹🌹🌹 برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️