2777
2789
عنوان

طلاق کسی بوده

151 بازدید | 19 پست

معلوم نشد چی شد که زندگیم اینجور داره میپاشه

نمیدونم قرار چی بشه

کسی بوده تا مرز طلاق بره ولی پشیمون بشه برگردن به همدیگه

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلتون چی بوده

باورت میشه خودم نمیدونم

میگه نمیخوامت بدردهمدیگه نمیخوریم

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

مهریه ت چیه عزیزم بزاراجراچاره چیه انشاالله سرشوهرت به سنگ بخوره

مهریه نیاز ندارم

تنها دلیلش میخوام گلم

وارد جنگ اعصاب نشو اگه میگه نمیخامت بگو اوکی و توافقی جدا شین

جدا نمیشه

موندم وسط

میگه نمیخوامت

باورت میشه خودم نمیدونم میگه نمیخوامت بدردهمدیگه نمیخوریم

اشنا داشتیم طلاق گرفتن همو دوست داشتن ولی جدا شدن چند وقت بعد دوباره ازدواج کردن جالبه ده سال هم بچه دار نمیشدن بعد ازدواج دوباره بچه دار شدن .زمان عقد اولیه میگن خوب نبوده و طلسم داشتن

اشنا داشتیم طلاق گرفتن همو دوست داشتن ولی جدا شدن چند وقت بعد دوباره ازدواج کردن جالبه ده سال هم بچه ...

وای منم میترسم طلسم چیزی باشه این وسط