2777
2789
عنوان

طلاق کسی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 19 پست
وای منم میترسم طلسم چیزی باشه این وسط

عزیزم ببچه نداری جداشوخدانکرده مثل خواهرمن نشی الان بابچه جداشده شوهرش ازاول هی می ذاشت میرفت نه طلاق میدادنه مثل ادم زندگی میکردم شوهرتم صددرصدمی خوادخسته بشی خودت جدابشی واقع بین باش مثل خواارمن احساسی نباش بعدبابچه مجبوربشی جدابشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببچه نداری جداشوخدانکرده مثل خواهرمن نشی الان بابچه جداشده شوهرش ازاول هی می ذاشت میرفت نه طلا ...

بخدا نمیدونم چیکار کنمممم

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

بخدا نمیدونم چیکار کنمممم

من تجربه م رومیگم خواهرمن چندسال جوونی روهدررفت همه چی تحصیل شغل خوب روفدای شوهرعوضیش کردزودترجدامیشدبه نفعش بودوالااونم خیلی دنبال باطل طلسم اینارفت به نظرمن مردی که زنش روول کنه بازم تکرارمیکنه بابچه صدبرابربدترمیشه اخلاقش بهترنمیشه انشالله بهترین تصنیم بگیری حداقل برگشتی بچه دارنشوخواهرمن مالی اکیه بچه هاش نابودشدن