2777
2789
عنوان

مفهموم طلاهات نده ب شوهرت ینی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2567 بازدید | 149 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قانونن و خدا پیغمبری بخای حساب کنی اگ بزنه بنامت قطعا لطف کرده ولی اگ نزنه عم اجباری تیست خودش کار ک ...

شما دیگه خیلی پیکمی هستید

و زن ستیز

ارزش خانم رو بعنوان شریک زندگی نمیبینید

متاسفم

لطف 😐

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چقدر بد صحبت میکنی ،اجازه میدادی شوهرت سختی بکشه خودش صاحبخونه بشه نه اینکه داماد سرخونه بشهدورو زمو ...

اگه ناراحت نمیشین این توقع وبی مسولیتی این چن سال زیاد شده که هر خانمی بلند شد گف میخوام استقلال مالی داشته باشم اونام میگن خوب چرا فقط ما باید پول دربیاریم، و اینکه متاسفانه مرد دیگه تو جایگاه خودش نیس واقتداری نداره برا همینه که زندگیا دوامی ندارن و همیشه این ترس با خانماس که نکنه مردمون خیانت کنه یا درآینده جدا بشیم،همین ذهنیت هم نمیزاره از زندگی در کنار شوهرت لذت ببری و بقول استاتر انگار داریم بادشمنمون زندگی میکنیم نه شریک زندگی ونزدیکترین فرد زندگیمون وهرلحظه منتظریم یا بهمون خیانت کنه یا ترکمون

من دادم کسی هم ممنون نبود

جبران نکرد دیگه هم نخرید

بااینکه هم خونه هم موتور هم ماشین داره همش به نام خودش

پس به کسی هم پیشنهاد نمیدم وقتی حق سهم الارث زن از دارایی شوهر یک هشتم در صورت بچه داشتن

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
تو متاهلی؟ب شوهرت طلا پول دادی؟اگ دادی باز برات گرفت ک هیچ اگ نگرفت ازت طلبکار هم شد خودت مقصری.

متاهلم

بله سال اول زندگی طلاهای مجررردیم رو فروختم واسش و دریغ ازاینکه بگم فلان چیزپ بنامم کن!! و اللن بعد دوسال پول یکبارع ای دستش اومد و واسم ۱۰۰ گرم طلا خرید . تو رندگی بحث و اینام همه دارن ولی خب هیچوقت پای پول رو وسط نکشیدیمم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

گشنه اند خواهر من گشنهتو خونه پدری گشنه بودننمبخوام اگه یروز شوهره ولشون کرد بازم گشنه بمونن.منم با ...

اره چنین چیزایی زیاد میبینم

و خداوند هر آنچه با ما کردید و هر آنچه به خاطر شما بر ما گذشت را جبران خواهد کرد

شاید خیانت دیدن ک اینطور میگن

به مردا این زمونه اعتمادی نیست

من خودم صد گرم طلا پارسال فروختم خونه خریدیم نصف نصف بنام خورد جای یک تشکر خشک خالی ورداشته میگه برای خودت فروختی بنام تو هم شد واسه ماشین فروختم طلا از شوخی گفتم بزن بنام من با طلا من خریدی ناراحت شد منم دیگه طلایی نخواهم فروخت خریت کردم فروختم هر چیزی لیاقت میخواد

دقیقا واقعا تمیدنم اینا چطور با شوهراشون رابطه برقرار میکنن والا فک کنم در اضاش پولم بگیرن اینجور ک ...

تاپیک کتک کاری روز زن نبودی چطور منو خوردن همه اینا هی از بلاگرهای دوزاری چندتا کلمه یاد گرفتن میان بچه مدرسه ای برا زنان متاهل نسخه طلاق هم میدن