2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه عینکی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5638 بازدید | 51 پست

باید بازم برا چکاپ ببرم. وقتی فکرش میکنم ک خدایی نکرده عینکی میشه یا نه عذاب میکشم ولی دیگع توکل ب خدا.

شماره استیگمات چشم بچه های شما چند هست ؟

میخوامت طولانی ،اگه روزکار بذاره😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولاش آره. حتی الانم راجع بهش میگه. ولی بعدش میگه دیگه قبول کردم. فقط کوتاهی نکن. حتما مداوم عینکشو ...

من خیلی داغونم ینی ریز ریز گریه م میگیره وقتی شیشه عینکش کثیف میشه و اصلا بلد نیس و همونجوری نگاه میکنه یا گریه ک میکنه دیگه جیگرم کبابه خلاصه ک به ظاهر میگم کنار اومدم ولی از درون بهم ریختم

خدایا دارم صدات میکنم...میبینی منو؟؟؟؟
سلام .من خودم یه عمری چشمم ضعیف بود. عینکم مرتب میزدم ولی باز بالا میرفت متاسفانه .اخرم لازک کردم و ...

چشماتون آستیگمات بود؟

اگه عینک نزنه خوب نمیبینه ؟؟

نمیتونه قشنگ منظورشو برسونه ک خوب میبینه یا نه ولی خوب بدون عینکم چیزی و بهش نشون میدم از یکم دور تشخیص میده تصویرو

والله یادم نیست استیگمات بودم یا نه .فقط کور بودم تخته رو نمیدیم. همه چی میرفت توی هم. چهره ادما رو ...

الهی بگردم😢 خداروشکر راحت شدید منم ترسم فقط بالارفتن نمره چشمشه

نمیتونه قشنگ منظورشو برسونه ک خوب میبینه یا نه ولی خوب بدون عینکم چیزی و بهش نشون میدم از یکم دور تش ...

اها 

من زمانی میذارم پسرم عینک بزنه ک واقعا نبینه. خودش بگه مامان تخته سیاه رو نمیبینم .شاید کارم استباه باشه ک هست .ولی وقتی حیلی کوچولو هستن گناه دارن عینکی شن

میخوامت طولانی ،اگه روزکار بذاره😘😘