2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه عینکی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5638 بازدید | 51 پست
من خیلی داغونم ینی ریز ریز گریه م میگیره وقتی شیشه عینکش کثیف میشه و اصلا بلد نیس و همونجوری نگاه می ...

آخه اصلا مسئله مهمی نیست. می دونم واسه مادر سخته ولی اگه بخوای پیشش واکنش نشون بدی اعتماد بنفسشو ازش میگیری. اونوقت فکر میکنه چه خبره که مامانم گریه میکنه و غصه میخوره. خدا رو شکر یه عینکه که با استفاده مداوم دوباره دیدش تنظیم می شه. عیبی چیزی که توو صورتش نیست که بخوای غصه شو بخوری. یا تا آخر عمر که باهاش نیست که بگی وای حالا چیکار کنم.

خیلی از بچه ها الان عینک می زنن. اگه مامان من بی قراری می کرد چون اولا ما 3 تا بودیم. دوما ما توو فامیل و دوست و آشنا و دور و برمون هیچ کس و عینکی نمیدیدیم. بعدشم مثلا من الان 33 سالمه 30 سال پیش تفکر آدما با الان خیلی فرق می کرد. اصلا غصه نخور. بچه ها باهوشن غم پدر و مادر رو می فهمن. بهت قول میدم بزودی خوب می شه.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
اره عزیزم تهرانم ممنون میشم اگه بدین

دکتر علیرضا خدائیانی. مطبش توو میرداماد سر نفت جنوبی. مترو میرداماد و حقانی هم بهش راه داره. 

ایشون فوق تخصص چشم کودکان از آمریکاست. 30 ساله دکتر ماهاست. ما تنبلی داشتیم که درمانش یکم سخته و شماره چشمامونم بالا بود. 3 و 4  بودیم. ولی الان 10 سالی می شه که کامل کنار گذاشتیم. اونم بدون عمل و ... فقط با عینک. 

یه سر مطبش بزنی ضرر نداره. تشخیصش خوبه. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماماندخملی من تهرانم اگه زحمتی نیست اسم و ادرس دکتر رو برام بنویس .ممنونم از محبتت

عزیزم دکتر علیرضا خدائیانی. مطبش میرداماد نبش نفت جنوبی. 

فوق تخصص چشم کودکان از آمریکا 

واسه استارتر توضیح دادم که چطور ایشون فقط با عینک چشمای ما رو مداوا کرد. 

من هنوز درست نمیدونم استیگمات یعنی چی ؟؟

آستیگمات همون کانون چشمه. وقتی چشم آستیگماتیسم می شه عدسیه چشم دچار انحراف از کانون چشم می شه و باعث میشه ما اشیا رو موج دار ببینیم. مثلا تاریه دید یا دو بینی یا موج دار دیدن اشیا از نشونه هاشه.

آخه اصلا مسئله مهمی نیست. می دونم واسه مادر سخته ولی اگه بخوای پیشش واکنش نشون بدی اعتماد بنفسشو ازش ...

نمیدونم چرا انقد برام سنگینه جلوش ک نگرانیمو نشون نمیدم اما نابود شدم حوصله هیچ چیو ندارم دیگه

تمام نگرانیم فقط و فقط اینه که نمره چشمش هی بره بالا و عینکش ضخیم تر بشه 

خدایا دارم صدات میکنم...میبینی منو؟؟؟؟
عزیزم دکتر علیرضا خدائیانی. مطبش میرداماد نبش نفت جنوبی.  فوق تخصص چشم کودکان از آمریکا  ...

ممنون عزیزم💋💋 

حتما یه سر میرم مطبش

خدایا دارم صدات میکنم...میبینی منو؟؟؟؟