2777
2789

سلام مجدد

خوبید خانوما 

این تاپیک دوم امشبمه !!!!

بچه ها چون عروسی نگرفتیم خیلی دلم پوسیده بخاطر عروسی نداشتن خیلی ب همین خاطر گفتم از شما یه نظر بگیرم ببینم میشه حالا ک ی سال از زندگیم میگذره یه جشن بگیرم???شوهرم میگه ابروبریه 

خودم خیلی دلم میخواد 

نظر شما چیه ???

میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب جشن ك زشته !!! ولي ميشه ي مهمونيه خيلي شيك و لاكچرى براي سالگرد ازدواج گرفت ☺️ البته تاكيد ميكنم ك نظر شخصيمه ...

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

ما فقط عقد گرفتیم..پول عروسی رو دادیم بعد دوسال اپارتمان بزرگ خریدیم..یک تومن هم بدهکارنشدیم به کسی...بعد ۵سال هم مسافرت های خوب رفتیم..اصلا هم پشیمون میستم..ازهمه کسایی که باقرض عروسی گرفتن خیلی جلو افتادیم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من باشم نمیگیرم. باور کن عروسی اصلا چیز خاصی نیست. به خرج و زحمتشم نمی ارزه به نظرم. من که همیشه از مخالفان پر و پا قرصش بودم و خودمم نگرفتم. برین با هم مسافرت یه جای خیلی خوب و خوش باشین به جاش.

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛

[QUOTE=58256693]خب جشن ك زشته !!! ولي ميشه ي مهمونيه خيلي شيك و لاكچرى براي سالگرد ازدواج گرفت ☺️ البته تاكيد ميكنم ...[/QUOTجشن عروسی ک نه 

مثلا سالگرد بگیریم

قصه میخورم همش از یه طرفم فک میکنم چطور جلوه میکنه بین فامیلا

من همييييشه موافق عروسي گرفتن بودم،ميگفتم خيلي زشته ادم جشن نگيره ولي جديدا دارم به اين فكر ميكنم كه چه كاريه ادم ارايش كنه لباس بپوشه دسته گل بگيره دستش بشينه اون بالا😑كلا نميدونم چم شده.

[QUOTE=58256693]خب جشن ك زشته !!! ولي ميشه ي مهمونيه خيلي شيك و لاكچرى براي سالگرد ازدواج گرفت ☺️ ال ...

اره گلم خيليا واسه سالگرد ازدواجشون جشن ميگيرن در حد تولد يا جشن عقد مهمون دعوت ميكنن... ولي عروسي گرفتنو لباس عروس تو اين دوره آرزو نيس حسرتش رو نخور 

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
خب سالگرد ورود به زندگی مشترکتونو جشن بگیرین دلتم میخواد برو آتلیه عکسم بگیر چ اشکال داره 

میگم یه جشن سالگرد عقد بگیریم منم مانتو شلوار سفید و دسته گل و این چیزا 

عروسی نداشتم همش حسرتشو میخورم بعد یکسال انگار ی چیزی کمه 

اگر دوسداري جشن بگيري بزار سالگرد ازدواجت كه شد،برو ارايشگاه لباس عروس بپوش و اتليه برو عكس بنداز .حالا دوسداشتي توي مهموني با لباس عروس باش يا لباستو عوض كن يه لباس سفيد بپوش.ولي به نظر من همون عكس كافيه

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ