بگید بگم چی بخره برام بیاره از اونجا؟قیمتاشون تا الان هرچی خریده خیلی خوب بودن
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
خوشا به سعادت شون انشالله یه روزی برسه حج برا منم واجب شه و برم🌱
ایشالا خواهرم عمره رفته منم خیلی دوست دارم برم
واقعا انگار قسمت بود تایپکت بخونم بهش بگو برای شفای آرشام پسر لیلا خیلی دعا کن شاید خدا نجاتم داد بیماری پسرم از من به پسرم رسیده با اینکه خودم نمیدونستم شوهرم زندگی برام زهر مار کرده خیلی به دعاتون نیاز دارم .ممنونم ازت که زنگ زدی انشالله هرچی از خدا میخواهی بهت بده 🥰😍
تو بازار نزدیک هتلمون، هیچ اسمی یادم نیست راستش، ولی حتما همه جا دارن ، به نسبت ایران قیمتاشون خیلی ...
اره خواهرم هم از بازار هتلشون مسخره تا بهش بگم ببینم چه خبره اونجا
بهش میگی برای شفای آرشام کوچولو من دعا کنه یه بیماری سخت ونادر داره 😭
اگه مخای آرشامت شفا پیدا کنه حتما حتما حتما کتاب دولت عشق و کتاب بازی زندگی فلورانس اسحاول شین بخون به خدا که شفا پیدا میکنه بیا تو تایپکم ازش برات گفتم
من خوش بخت ترین زن روی زمینم شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم
عزیزم تو رو خدا میشه بهش بگی زیر ناودون طلا و حرم پیامبر برای بچه دار شدن من دعا کنه دعا کنه درمان م جواب بده دیگه خسته شدم ممنون میشم نجمم واقعا بریدم یکبار یکی برام تو مکه دعا کرد همون سال حاجت گرفتم مطمئن هستم خواهر شما دعا کنه زیر ناودون طلا دعاش میگیره لطف بزرگی میکنی بهم دیگه خانواده گی خسته شدیم