2777
2789

سلام

من یه دوستی دارم خیلی صمیمی هستیم

چندین بار من تکرار کردم گوشیم رو میزارم کنار یا کلا شرایط نگاه کردن زیاد رو ندارم و تا تابستون مثل گذشته نمیتونم حرف بزنم و زیاد به گوشی نگاه کنم ولی گاهی اوقات میام بهت زنگ میزنم یا پیام

ولی وقتی میدونه گوشی دستمه پیام میده

خودم جواب نمیدم بازم پیام میده پشت سر هم چرا جواب نمیدی

خب بابا لامصب من تمرکزم می ریزه بهم نمیخوام جواب کسی رو بدم

میخوام فیلم آموزشی فقط نگاه کنم از گوشی نه تفریحی

من از خجالت جواب میدم به تو ولی اگه درک داشت می گفت من ول کن برو سر درس و کتابت

یه چند باری گفتم فرهنگیان دیگه برای ما کنسل شد دا

برگشته گفته آره بابا خیلی سخته دیگه تموم شد

یبار نشد بگه نه تو ادامه بده حتما قبول میشی

فشار روحی رو من هستش تا تابستون به اندازه کافی بخاطر درس هام

دیگه تا حالا کلی حرف زدیم به جایی رسیده آخه؟؟

میخوام خواسته مامان و بابام رو بر آورده کنم گفتن باید قبول شی ( خدایی حق دارن خیلییی زحمت کشیدن بخاطر درس من و با هر ساز من رقصیدن تو درس)

خب خودت امسال قبول شدی دا

دیگه دردت چیه نمیزاری منم بخونم

مامان من کم مونده خدای نکرده سکته کنه از دست من چرا قبول نمیشی خیلی غصه منو میخوره بخدا

بابامم تو سختی کار میکنه تا خرج کتاب های منو بده

بهش گوش نده بشین درست رو بخون

منم دوستم همین بود اون موقع ها تست می زدم میگفتم وای فلانی از ۱۰ تا ۸ تاش درست بود میگفت بزار بری جلوتر یجوری خرابشون می کنی که نگو! این آدما کلا حسودن بزارشون کنار

منم تو شرایط تو بودم ب دوستت خیلی رک و مستقیم بگو درس دارم وقتایی ام ک گوشی دستمه دارم فیلم درسی میبینم اگرم ناراحت شد ک بزار بشه اگه دوست واقعی باشه درکت میکنه

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقصر تویی نه اون

تو هستی که حدشو مشخص می کتی

جواب نده

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بلاکش کن بره

من یه دوستی داشتم فقط گدا گشنه زنگ میزد یه ددقه حرف میزد قطع میکر من زنگ بزنم یکساعت حرف میزد میگفت شارژم تموم شد

تو حرف زدن هم فقط پز میداد راحت هفته ی پیش از همه جا بلاکش کردم فقط شمارش حذف نکردم که اگه دوباره زنگ بزنه یادم بمونه کی هست که بر ندارم

بلاکش کن بره به زندگیت برس

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

باهاش کات کنی حرف نزن ... جواب نده ... من وقتی اذیت بشم بلاک میکنم ... اصلا برام اهمیت نداره که آشناست یا غریبه ... حتی یکی از فامیل هامون و من بلاک کردم با خانواده ام خونشون میرم گاهی باهاش صحبت میکنم اما بلاکه

شدی دا؟

دا دیگه چیه اخر جملات تون؟

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

اگر ناراحتی میتونی باهاش قطع رابطه کنی یا نوتیف پیامهاش رو میوت کنی تا موقع اموزش دیدن پیامی نیاد

بنظرم زیادی موضوع رو بزرگ کردی

اینکه مثل ربات فقط درس بخونی و هیچکاری نکنی منطقی نیست و بعد یک مدت ضمیرناخوداگاه تون دیگه همکاری نمیکنه، بهتره با برنامه ریزی منطقی پیش بری که در کنار درس یکممتفریح برا خودت بذاری تا خسته نشی

میتونی بجای هر روز دوستت رو دیدن اونو بکنی هفته ای یکبار

پیاماشم میوت کنی بعدا خواستی جواب بده

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!