2777
2789
عنوان

خانوماي مذهبي بياين

103 بازدید | 8 پست

ميشه برام دعا كنين حالم خوب بشه خواهش ميكنم تو يه دوره اي از زندگيم هستم كه مثل مرداب ميمونه خيلي حالم بده ميترسم تا اخر عمرم اينطوري بخوام زندگي كنم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم بگو انشالله تو نماز شبم دعات کنم

میشه برا منم به اسم کاربریم دعا کنید انشالله همین روزا ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده دندون پزشکی با کمترین قیمت و بهترین کیفیت کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم 😭

و انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم 😭

و انشالله خدا سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوشبختی و موفقیت و عمر خیلی طولانی به من و عزیزانم بده😭

دعا کردم ایشالا حل شه مشکلت

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏