2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه،خیلی پررنگه نمیتونه اشتباه باشه

مبارک چی؟ جای تاسف داره واقعا که بچه بدبختو میارن به دنیا عذابش بدن

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

میدونم الان یه عده میپرن بهم ولی مهم نیست نظر شخصی خودمه

برو سقطش کن گناهش گردن من ، اون بچه بابای معتاد نیاز نداره ، اینو یه دختری بهت میگه که باباش معتاد بود بچگی نکرد لباسای درست نپوشید جایی نرفت تو مدرسه تحقیر شد یه روز اومد خونه باباشو برای اولین بار پای منقل دید و فهمید مواد چیه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اصلا دکتر گف شوهرم اسپرم هاش ضعیفه نمیگیره نمیدونم چطور شده ممکنه بی بی چک اشتباه بزنه؟

یعنی میخوای طلاق بگیری، شوهرت شیشه ایه، بعد بابت یه حرف دکتر همینطور آزاد و رها رفتی برای رابطه؟ کاش عاقل تر بودی

فعک نکنم ولی همیشه برام عجیبه چطوری وقتی تو فکر طلاقین رابطه هم دارین یعنی از هم بدتون نمیاد ؟

شوهرم ۶ ماه ترک کرد تو ماه پیش من یکم شل گرفتم فک کردم درست شده تا همین ۲ شب پیش باز رفت برا کشیدن و خونه نیومد الانم دیدم مثبت شده

مارکش چیه؟

ولا یادم نیی ولی از مدیکور گرون تر هس ولی مدیکور دقیق تر حتی قبل موعد هم حاله میندازه ولی این تا خوب هفته نره بالا مثبت نمیزنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بعضیا عقل ندارن بخدا

واقعا اعصابم بهم ریخت اسی جوری تعجب کرده انگار لک لک ها بچه اورده خودش اختیاری نداشته برای جلوگیری بقیه همفقط خدا خدا میکنن عزیز من هر کنشی یه واکنشی داره چه ربطی داره

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت