خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7172 عنوان خوش بحالم واقعا😁😁😁 78 بازدید | 17 پست مهمون دارم برای نهار نهارم حاضره خورشتم حاضره سالادم حاضره ظرف هارو اماده گذاشتم دوغ رو ریختم تو پارچ سماور پره غذا ها رو بخاری گذاشتم نوزادمو خوابوندم حیاطو جارو کردم شیشه هارو پاک کردم فقط نمیدونم چرا همه کارام مونده برا امروز خخخ اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست دیروز | 12:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 22501 بهبههه خسته نباشی اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20215 متاسفم که این حقیقت رو پرت میکنم تو صورتت که تو این همه زحمت میکشی ولی اونا دارن میان نوزادتو ببینن شایدم بخورنش بخاطر تو نمیان 😂😂 قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7172 بهبههه خسته نباشی فداتشم الان دارم تو خوشبینانه ترین حالت ممکن میگم فکر کن نوکر داشتی برات تمیز کرده بیکاری😂 اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7172 متاسفم که این حقیقت رو پرت میکنم تو صورتت که تو این همه زحمت میکشی ولی اونا دارن میان نوزادتو ببینن ... 😂😂😂😂😂 اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7172 آخرش چیشد هیچی الان بیکارم درجریان باشین😂 اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7172 عزیزم اهل کتاب خوانی هستید گلم خیلی اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1478 هیچی الان بیکارم درجریان باشین😂 نه خط آخرو میگمیعنی همه ی این کارا رو امروز کردی
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20215 😂😂😂😂😂 😁😁نی نیو بیدار کن خاله هاش الان میان قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7172 نه خط آخرو میگمیعنی همه ی این کارا رو امروز کردی نمیدونم جن منو نفرین کرده چی کارای خونم تمومی ندارن هیچوقت هرروز انجام میدم اکثرا اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7172 عزیزم گروه کتابخونی داریم اگر پایه هستی درخواست بدم آره اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست