2777
2789
عنوان

به نظرتون خیلی رویایی هست❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 36 پست
من گفتم بخرم؟ مگه بچم؟ گفتم خونه بگیرم یعنی اجاره کنم

رهن کنی؟ ببین اینکار نکن اصلا رهن و اجاره هرسال میره بالا بعد زایمان بدن خسته اس باید استراحت کنی اینجام کار کمه خود مسافرخونه و هتل کمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد دلم برات شکست خدا به حق حضرت عباس دستتو بگیره طوری زندگیت زیرورو بشه خودتم باورت نشه از این همه حجم خوشحالی و حال خوبت...توکلت بخدا باشه واقعا از خدا میخوام حال دلتو حال زندگیتو حال جسمتو حال مالیتو خوب کنه...😔♥️

رهن کنی؟ ببین اینکار نکن اصلا رهن و اجاره هرسال میره بالا بعد زایمان بدن خسته اس باید استراحت کنی ای ...

پس میگی بمونم تاابد با شوهرم همش فحش بشنوم و الکی قهر کنه و هیچ تلاشی نکنه و واست ارزشی قائل نباشه و اصلا براش مهم نباشی و ...مستاجر و بدبخت باشی و ... 😭😭😭

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

چقد دلم برات شکست خدا به حق حضرت عباس دستتو بگیره طوری زندگیت زیرورو بشه خودتم باورت نشه از این همه ...

فدای دلت بشم منم از این دعاها واسه خودم زیاد کردم اما روز به روز وضعیت داره بدتر میشه دعا کن بمیرم راحت بشم حوصله هیچی رو ندارم هیچی😭😭😭

درخواست بده بهم

@niniyar

نینی یار جرات نداریم از دست این نرهای هول تاپیک دردل بزنیم

تا تاپیک میزنیم چندتا از خدا بی خبر میان میگن هدف داری و واگذارشون به حضرت زهرا اینم از مردهای عقب مونده😭

پس میگی بمونم تاابد با شوهرم همش فحش بشنوم و الکی قهر کنه و هیچ تلاشی نکنه و واست ارزشی قائل نباشه و ...

چ ربطی داره میتونی طلاق بگیری بری شهر دیگه

ببین تهران نصفش مستاجره خواستار اجاره زیاده هرسال رهن و اجاره میره بالا شهر دیگه برو شیراز اصفهان و تبریز اینا مستاجرشون کمتره حتی کرجم برات بهتره تهران رفتن اینجوریه اگه خونه اجاره رو نتونی بذی میری محله پایین و پایین تر

فدای دلت بشم منم از این دعاها واسه خودم زیاد کردم اما روز به روز وضعیت داره بدتر میشه دعا کن بمیرم ر ...

عزیزدلم با دل پاک خالصانه یه مدت به درگاه خدا دعا کن و بسپرش دستش من ک خیلی حالم بد شد از شنیدن حرفات چ برسه خدا ک صاحب اختیار همه ماست پس خودتو بسپار دستش و فقط بزار بنده خوبی بمونی بخاطر فشار زندگی پلید نشی خطا نکنی خدا بوقتش کمکت میکنه...دیدم ک میگم اطرافم♥️

فدای دلت بشم منم از این دعاها واسه خودم زیاد کردم اما روز به روز وضعیت داره بدتر میشه دعا کن بمیرم ر ...

عزیزم امیدوارم یه راهی برات باز بشه و بتونی شرایط رو عوض کنی

ولی قبل از هرکاری مخصوصا اینکه بیای تهران ،حتما همه جوانب رو در نظر بگیر و یه پس انداز همراه خودت داشته باش

اگه خونه ای پیدا نکردی میتونی تو پانسیون هم بمونی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
چ ربطی داره میتونی طلاق بگیری بری شهر دیگهببین تهران نصفش مستاجره خواستار اجاره زیاده هرسال رهن و اج ...

اها فکر کردم میگی جدا نشو اره اتفاقا تو فکرم بود این شهرا هم ولی خب تهران میگم بزرگه کار بیشتره و ...