بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقد دلم برات شکست خدا به حق حضرت عباس دستتو بگیره طوری زندگیت زیرورو بشه خودتم باورت نشه از این همه حجم خوشحالی و حال خوبت...توکلت بخدا باشه واقعا از خدا میخوام حال دلتو حال زندگیتو حال جسمتو حال مالیتو خوب کنه...😔♥️
رهن کنی؟ ببین اینکار نکن اصلا رهن و اجاره هرسال میره بالا بعد زایمان بدن خسته اس باید استراحت کنی ای ...
پس میگی بمونم تاابد با شوهرم همش فحش بشنوم و الکی قهر کنه و هیچ تلاشی نکنه و واست ارزشی قائل نباشه و اصلا براش مهم نباشی و ...مستاجر و بدبخت باشی و ... 😭😭😭
کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
پس میگی بمونم تاابد با شوهرم همش فحش بشنوم و الکی قهر کنه و هیچ تلاشی نکنه و واست ارزشی قائل نباشه و ...
چ ربطی داره میتونی طلاق بگیری بری شهر دیگه
ببین تهران نصفش مستاجره خواستار اجاره زیاده هرسال رهن و اجاره میره بالا شهر دیگه برو شیراز اصفهان و تبریز اینا مستاجرشون کمتره حتی کرجم برات بهتره تهران رفتن اینجوریه اگه خونه اجاره رو نتونی بذی میری محله پایین و پایین تر
فدای دلت بشم منم از این دعاها واسه خودم زیاد کردم اما روز به روز وضعیت داره بدتر میشه دعا کن بمیرم ر ...
عزیزدلم با دل پاک خالصانه یه مدت به درگاه خدا دعا کن و بسپرش دستش من ک خیلی حالم بد شد از شنیدن حرفات چ برسه خدا ک صاحب اختیار همه ماست پس خودتو بسپار دستش و فقط بزار بنده خوبی بمونی بخاطر فشار زندگی پلید نشی خطا نکنی خدا بوقتش کمکت میکنه...دیدم ک میگم اطرافم♥️