2777
2789
جاریمه بعد برا بچه سومم مسخره میکنه منو ک چرا خانوادت سیسمونی نخریدن وسایل بچه رو نخریدن و برادر شوه ...

زبون داشته باش، بگو اونی که کیف کرده و لذت برده و بچه کاشته، مطمئن بوده از پس هزینش هم بر میاد، نه که به امید گدایی از دیگران بچه کاشته باشه، حتما داشته که کاشته

زبون داشته باش، بگو اونی که کیف کرده و لذت برده و بچه کاشته، مطمئن بوده از پس هزینش هم بر میاد، نه ...

همینو بگو الانم میره کل فامیل جار میزنه که خانواده من سیسمونی جدید نخریدن برای بچه سومم میخاستم بگم مگه خانواده من بیکارن هی پول سیسمونی بدن یبار میدن دیگه اگ من ده تا بچه داشته باشم اونا مگه قراره ده بار سیسمونی بدن نهایت تولد بچه یه کادو کوچیک یا طلا هدیه میدن دیگه چشم و هم چشمی و ساز مخالف زدن عادتشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینو بگو الانم میره کل فامیل جار میزنه که خانواده من سیسمونی جدید نخریدن برای بچه سومم میخاستم بگم ...

کلا بیخیالش شو، وگرنه هرکاری برا راضی نگه داشتنش بکنی که بذار جاری ازم آتو نداشته باشه، دهنش بسته باشه، باور کن به خاک سیاه مینشوندت، دیگران هم اگه فهم و شعور داشته باشن و رسم بلد باشن، میدونن، سیسمونی فقط برا بچه ی اول مرسوم هس، بخدا که جات باشم کلا بلاکش میکنم و قطع رابطه میکنم و طوری آدم حسابش نمیکنم که هی بخاد دنبالم بیفته