2777
2789

خودم به درک من اصلا ادم نیستم ولش کنید

ولی من داداشم از ۷سالگی تنهایی بزرگ مردم تا مامانم به کاراش برسه از۱۳سالگی کار کردم فروشنده لباس بودم خونذم نهم قبول شدم سمپاد ولی کنکور خراب کردم و نتونستم برم دانشگاه البته این رو هم بگم شهر دیگه قبول میشدم ولی والدینم نذاشتن برم فقط کارای خونه رو دوست ندارم غذا میذارم اما خونه رو مرتب نمی کنم و درکل یکمی اخلاقم تنده اونم وقتی بهم اسیب بزنمد یهنی فقط از حق خودم دفاع می کنم نه این که بزنم یا درکل تند باشم

پدر و مادرم فقط من با این و اون مقایسه میکنن فلانی گواهینامه اش گرفت فلانی قبول شد فلانی دختر زرنگی هس کارای خونه رو میکنه مامانم کل عمرم بهم گفته که تنبلم و هیچ کاری نمیکنم یا کلا سر مسائل الکی کتکم می زنن دیروز بهم می گفت ترشیده موهام گرفت سرم زد زمین تنگی نفس دارم نشست روم نتونم نفس بکشم مشت زد تو سروصورتم کل بدنم زخمه چنگ زده میخواست گاز بگیره صدا فکش می شنیدم اونم فقط به خاطر این که رفتم دستشویی بابام که از اون بدتر پول شهریه مدرسم نمیداد مامانم به جاش برام خرج کرد ولی یه دوسالی کار نکرد خودم باید برا خرجام تو وقت مدرسه کار می کردم تا بتونم خرجام بدم سر۲۵هزار تومن تو۱۰سالگی با کمربند افتاد جونم اون هم الکی فقط من بیچاره رو کتک زده چرا احه چکار کردم مگه😭🤧

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اگه غلط املایی هس خودتون ببخشید کیبوردم خوب کار نمیکنه حال دوباره چک کردنش ندارم ممنون ازتون میدونم متن طولانی شد ولی لطفا بخونید ممنون از شما

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

عزیزمچقد سخت .. نه بچه بدی نیستی ولی ب نظرم لطفا بشین درستو بخون برو دانشگاه از این جو سمی راحت شی .. بمونی خونه شرایط بدتر میشه .. منم میخوام بخونم برم تا یکم راحت شم

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمچقد سخت .. نه بچه بدی نیستی ولی ب نظرم لطفا بشین درستو بخون برو دانشگاه از این جو سمی راحت شی . ...

اگه قبول نشم چی سال قبل شهر دیگه میاوردم ولی نذاشتن برم

نه تو بینظری اتفاقا از نوع تو یا دیگه نیست یا کمه.

مامان بابات کم دارن مشکل اعصاب دارن.

قطره گیاهی اسطوخودوس خوراکی از دارو گیاهی بخر روزی ده قطره بریز تو چاییشون بهشون بده آروم شن تا دوماه بعد نتیجهشو ببینو لازم بود ادامه بده.

درستو بخون به آینده فکر کن

این جریان دستشویی چیه؟ اخه متوجه نمیشم .چون رفتی دستشویی کتکت زده🤔

بدخواب شده بود سر همین باید من می زد سر صبح اذیت می کرد

بابت تحقیرها و توهیناشون متقابلا نقاط ضعف شون رو به روشون بیار

یه بار دیگه دست بلند کردن روت بگو قانونا ازتون شکایت میکنم و واقعا این کار رو انجام بده

میدونم سخته ولی تنها راه نجاتت دست خودته عزیزم با کنکور و شاغل شدنت

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿