خودم به درک من اصلا ادم نیستم ولش کنید
ولی من داداشم از ۷سالگی تنهایی بزرگ مردم تا مامانم به کاراش برسه از۱۳سالگی کار کردم فروشنده لباس بودم خونذم نهم قبول شدم سمپاد ولی کنکور خراب کردم و نتونستم برم دانشگاه البته این رو هم بگم شهر دیگه قبول میشدم ولی والدینم نذاشتن برم فقط کارای خونه رو دوست ندارم غذا میذارم اما خونه رو مرتب نمی کنم و درکل یکمی اخلاقم تنده اونم وقتی بهم اسیب بزنمد یهنی فقط از حق خودم دفاع می کنم نه این که بزنم یا درکل تند باشم
پدر و مادرم فقط من با این و اون مقایسه میکنن فلانی گواهینامه اش گرفت فلانی قبول شد فلانی دختر زرنگی هس کارای خونه رو میکنه مامانم کل عمرم بهم گفته که تنبلم و هیچ کاری نمیکنم یا کلا سر مسائل الکی کتکم می زنن دیروز بهم می گفت ترشیده موهام گرفت سرم زد زمین تنگی نفس دارم نشست روم نتونم نفس بکشم مشت زد تو سروصورتم کل بدنم زخمه چنگ زده میخواست گاز بگیره صدا فکش می شنیدم اونم فقط به خاطر این که رفتم دستشویی بابام که از اون بدتر پول شهریه مدرسم نمیداد مامانم به جاش برام خرج کرد ولی یه دوسالی کار نکرد خودم باید برا خرجام تو وقت مدرسه کار می کردم تا بتونم خرجام بدم سر۲۵هزار تومن تو۱۰سالگی با کمربند افتاد جونم اون هم الکی فقط من بیچاره رو کتک زده چرا احه چکار کردم مگه😭🤧