mobi_na12 مدیر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1030 عنوان بچه ها روزای اولی که قرص اعصاب میخوردین بهم ریخته بودین | مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 35 پست من دیروز دکتر واسه استرس بالا بهم قرص داده دکتر داخلی خوردم ولی بهم ریخم زنگ زدم بهش گفت طبیعیه من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴 دیروز | 10:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobi_na12 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1030 خب پس ادامه بده . دوزش چنده؟ ۵۰ ولی دیروز تاحالا یجوری بهم ریختم و میلرزم که نگو دیگه امروز نخوردم من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴
mobi_na12 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1030 اره من تا دو هفته داغون بودمولی الان خیلی راضیماصلا کلن ارامش اومد به ذهن و زندگیم ۲هفتههههه چطوری تحمل کردی خیلیی سخته من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴
نییبیلگون عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 5087 ۵۰ ولی دیروز تاحالا یجوری بهم ریختم و میلرزم که نگو دیگه امروز نخوردم قرصو کامل میخوری؟اول باید چند روز یک چهارم بخوری بعد چند روز نصف و بعد کامل. .
mobi_na12 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1030 قرصو کامل میخوری؟اول باید چند روز یک چهارم بخوری بعد چند روز نصف و بعد کامل. یک جهارمبعد زنگ زدم گفت یک هشتم بخوربازم میترسمبنظرت بخورم یانه چون قوای بدنمم کمه من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴
رزسفیدوزرد عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 5814 چند روز بعد بهتر شدی علائمت جیبود میشه بگی نه خیلییی آروم شدم درحدی حالم بده بود که داشتم سکته میکردم مال دوسال پیشه
نییبیلگون عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 5087 یک جهارمبعد زنگ زدم گفت یک هشتم بخوربازم میترسمبنظرت بخورم یانه چون قوای بدنمم کمه اگه بتونی تحمل کنی هر روز شدت عوارض کمتر میشه.میخوای یک هشتم بخور ببین حالت چطوره اما بگم اوایل باید تحملتو بالا ببری تا بدنت عادت کنه. .
عاشق_پیتزا_ودیزی عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2639 ۲هفتههههه چطوری تحمل کردی خیلیی سخته عزیزم مطمئن باش تحمل اون خیلی بهتر از تحمل استرس و عصبانیت بودبلاخره اگر میخوای خوب بشی باید همکاری کنی و صبور باشی خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
نییبیلگون عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 5087 نه طبيعي نيستعوارض داشته برات و بايد عوضش كنه شما مصرف کردی ؟ ما هم همین طور بودیم این دارو روی سیستم عصبی مرکزی تاثیر میذاره و تا بدن بهش عادت کنه همینه. .
mobi_na12 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1030 اگه بتونی تحمل کنی هر روز شدت عوارض کمتر میشه.میخوای یک هشتم بخور ببین حالت چطوره اما بگم اوایل باید ... مرسی فداتشم💕 من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴
mobi_na12 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1030 بله تا یک هفته سر گیجه ی میشدم بعدش عادی شد فقط سرگیجه؟؟بهم بریزی دلت اشوب بشه من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴
bibikhorshid عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 1851 شما مصرف کردی ؟ ما هم همین طور بودیم این دارو روی سیستم عصبی مرکزی تاثیر میذاره و تا بدن بهش عادت کن ... من سه بار دارو عوض كردم تا ايني كه الان ميخورم رو گرفتم كه از روز اول بدنم خوب پذيرفتدو تاي قبلي رو تا ديدم حالم بده اطلاع دادن و نسخه جديد گرفتم
نییبیلگون عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 5087 فقط سرگیجه؟؟بهم بریزی دلت اشوب بشه من مثل شما بودم تازه اینو در نظر بگیر افسردگی بعد رایمان بود با شکم بخیه شده و یه نوزاد دلدردی نا آروم حال و روزم اینطوری بود اما تحمل کردم یک هفته بعد انگار آب رو آتیش. .
نییبیلگون عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 5087 من سه بار دارو عوض كردم تا ايني كه الان ميخورم رو گرفتم كه از روز اول بدنم خوب پذيرفتدو تاي قبلي رو ... تحمل میکردید شاید بهشون عادت میکردید . آسنترا بهترین و کم عوارضترین داروی افسردگی و اضطرابه اولش یه کم بدن مقاومت میکنه اما بعد درست میشه. .