2777
2789

از اینکه بر اثر تصادف مهره های کمرم شکست و راه رفتن و نشستن برام سخت شده خستم

از اینکه تو این دانشگاه قبول شدم خستم

[فرهنگیان قبول شدم و نمیتونمم انصراف بدم بخاطر جریمه ]

از اینکه همیشه فقیر بودم خستم

نمیتونم برم سر کار.چون با کلاس هام تداخل داره

شغل انلاین هم حقوق خیلییی کمی داره و کلی درد سر🤯

تو خوابگاه همیشه چیزی ندارم

نه خوراکی که اگ گشنم شد بخورم

نه لباس خوب

نه وسایلی که لازم دارم

نگید حقوق داری کافیه،اخه ۳ ملیون حقوق رو خرج چی کنم؟کی با ۳ ملیون اونم تو شهر غریب تونست تا سر برج صبر کنه.

حتی جوراب هم نداشتم امروز برم سر کلاس🫠

خانوادمم که اصلا وضعیت مالی خوبی ندارن.دارن با یارانه سر میکنن.

خدایا چرا من باید جلو هم اتاقیام انقد کوچیک شم؟سر یه خوراکی🫠یه جوراب💔

این بود زندگی😅😅💔؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خوابگاه کارکن مثلا ارایشگری کن کوتاهی مو یاد بگیر

کتاب بیار بفروش چمیدونم لباس زیر بخر بفروش سود کن

ی دوستی یادمه اصلاح صورت انجام میداد پولش میگرفت زرنگ بود

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

دایی من الان مهندس و استاد دانشگاهه و وضع عالی

میگفت دوران دانشجویی کل شبانه روز با یه تن ماهی سر میکردم

مبخوام بگم هیچ کس از اول پولدار نبوده حالا به جز اونی که بابای پولدار داره

وام دانشجویی بگیر من کل ۴سال دانشگام وام میگرفتم خرج خودم داشتم بعد رفتم سرکار وام ها تسویه کردم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱