2777
2789
عنوان

روز زن فقط بهم تبریک گفت

110 بازدید | 21 پست

دومین ساله سر خونه خودمم اما حتی یه استوریم برام نزاشت تبریک بگه😪یه شاخه گل هم نخرید حتی😔کلا بلد نیست انگار اینجور کارارو.چون بابای بیخودشم از اینکارا نمیکنه خیلی حس بدی گرفتم .خودمو ناراحت نشون دادم اما هیچی به هیچی.میخواستم به روش بیارم اما پشیمون شدم.کادویی که با درخواست باشه مفتشم گرونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید یادش بدی کم کم

بنظرم همه بلدن مجبت کنن و هدیه بخرن یا لااقل بگن چی دوس داری بخرم برات . منتها نمیکنن این کارو چون میگن میشه وظیفمون و دیگه باید هی تکرار کنیم این کارو

کاری ندارهتو هم روز مرد به یه ورت نباشه

اما من دوس داشتم بهش یاد بدم این چیزارو .خیلی زور زدم اما وقتی خانوادش بهش یاد ندادن الان دیگه فایده نداره.کلا خانوادش مثلا مادرش همه چیو اسون میگیره هی میگه ولش کنید کادو چیه تبریک چیه فلان چیه.شوهر منم همینجوری شده

منم فقط پیام فرستاد تبریک گفت،،، ازش پرسیدم برا مامان چی خریدی گفت فعلا هیچی گفتم ب منم کادو میدی عک ...

شوهر من واسه مامان خودشم هیچی نمیخره کلا.روز مادر میشه یا تولد مادرش میشه من بهش میگم بزیم کادو بخریم.حتی تولد خواهر مادرشم یادش نیست

تعارف چی کنم.بگم برام کادو بخر؟؟

اره

تلویزیون روشن میکردی همه شبکه ها جشن بود

میزدی دیگه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بنظرم همه بلدن مجبت کنن و هدیه بخرن یا لااقل بگن چی دوس داری بخرم برات . منتها نمیکنن این کارو چون م ...

منم همش باخودم میگم نکنه شوهر منم اینطوره اما وقتی به کاراش دقت میکنم میبینم انگاری بخاطر بی توجهیشه بیشتر.حتی واسه مادر خودشم کاری نمیکنه.تولد مادرشم یادش نیست.کلا انگار مناسبتی نیست سوهرم

هرکاری کردم نشد به ردش بیارم.ناراحت بودم خیلی خودشم فهمید ناراحتم اما باور میکنی نفهمید بخاطر چیه

بعضی مردا از مرحله پرت هستن شوهر منم اولش همینجوری بود باور کن روز مادر برای مادرش کادو میگرفت منو اصلا آدم حساب نمیکرد منم ناراحت میشدم ولی اون نمیفهمید کم کم بهش گفتم تا حدودی شاید پنجاه درصد یاد گرفت ولی هیچوقت صددرصد یاد نگرفت

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊