2777
2789
عنوان

کمی انگیزه بدین

114 بازدید | 16 پست

نمیدونم چرااینطوری شدم کلی درس عقب افتاده دارم اگه نخونم ازمدرسه اخراج میشم همیشه خستم

لطفا هروقت منو توسایت دیدین دعوا کنین برم درسمو بخونم و پند بدین منو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندمی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مدرسه اخراج نمیکنه بابا

ترسوندن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

انگیزه نمیدم واقعیتا رو بهت میگم

اگه درس نخونی نمیتونی کار درست حسابی داشته باشی و با این شرایط بد اقتصادی و بیکاری باید بشینی یه گوشه خونه افسردگی بگیری و حسرت یه رفاه معمولی و چیزای ساده به دلت میمونه حتی کارت ازدواجتم تحت تاثیر قرار میده همه چیزت ایندت به کارت بستگی داره

هدف داری تو زندگیت؟

اره اما خستم نمیدونم چرا

کاش بتونم تو این چن روز هفب افتادگیای درسیموجبران کنم

فیزیک باید فصل دو ویدیوهاشو ببینم میشه۱۲ ساعت

زیست هم میشه ۱۲ ساعت

ریاضیو میشه گفت خوندم

شیمی متن کتابوبلدم اما برا فصل اول هیچ تستی نزدم و قشنگ توی سوالات خیلی ساده میانترموخراب کردم چون اصلامسئله نگاه نکردم و معلم ویدیوی ۱و نیم ساعته فرستاده

ادبیات هم باید یه درسو گوش بدم ویلایی که معلم فرستادم ببینم

زبان ۶ صفحه مونده

جغرافی دودرس

الان اینارو عین سگ درس بخونم میشه جبران کرد یانه نمیدونم ازمونای ترممون الکی شرو میشن فک میکنم اگه از ۲۷ اذربودتاالان باید میگفتن اماخب شما همون ۲۷ رو درنظربگیرین میشه جبران کرد یانه

انگیزه نمیدم واقعیتا رو بهت میگماگه درس نخونی نمیتونی کار درست حسابی داشته باشی و با این شرایط بد اق ...

من الانشم افسردم

مدرسه اخراج نمیکنه باباترسوندن

اقا ببین من میخوام بخونم من میدونم که اگه نخونم اخراج میشم قانون نترسه شما باما شاید فرق داره

اقا ببین من میخوام بخونم من میدونم که اگه نخونم اخراج میشم قانون نترسه شما باما شاید فرق داره

بخون داداشی

ولی من مدرسه نمیرم

اخراج کردن ب این اسونیا نیست

بخون داداشیولی من مدرسه نمیرماخراج کردن ب این اسونیا نیست

بالا عقب افتادگیای درسیمونوشتم میشه نگا کنین ببینین ازالان تا ۲۷ اذرمیشه جبران کرد یانه؟

عربی رو همون تو فرجه میخونن البته فردا هم تعطیلیم چهارشنبه شایدنرم میگن یلدامیگیرن و اینا

خب پاشو تلاش کن وقتی تلاش کنی و موفقیتتو ببینی افسردگیت کمتر میشه البته میتونی پیش یه روانشناس هم بر ...

شماهم میشه بگین ایا میشه جبران کرد یاخیر واقعا من مرده متحرک شدم هیچی واسم مهم نیس اما اینطوری نمیشه

بالا عقب افتادگیای درسیمونوشتم میشه نگا کنین ببینین ازالان تا ۲۷ اذرمیشه جبران کرد یانه؟عربی رو همون ...

ار برنامه ریزی کن بخون

گوشیو بذا کنار

همین که اینارم برام نشستی نوشتی پس هنوز شمع انگیزت درونت روشنه تو خسته نشدی اگر خسته شده بودی اینقدر دقیق نمی تونستی برام بنویسی و اینکه منم بهت نگفتم بنویس خودت شروع کردی و ذهنتو برام باز کردی پس تو خسته نبستی تو فقط نمی دونی چیکار کنی این با خستگی فرق داره

خوب بزار بهت بگم هر ۴۵ دقیقه درس ۱۵ دقیقه استراحت کن

تو اون تایم ۴۵ دقیقه باید تمام تمکزتو فقط روی درس نگه داری هر فکری اومد تو سرت بگو بعد از درس تو اون تایم ۱۵ دقیقه بهش فکر میکنم

اگر روی میز درس میخونی ی کاغذ بچسبون و هدفتو روش بنویس مثلا قراره یه هنرمند بشی بنویس روی کاغذ: من الان درس میخونم برای رسیدن به رویای نقاش شدنم ، و دورش برگ و گل بکش رنگ کن ، پیشنهاد میکنم نمازتو سر وقت بخون خودت متوجه میشی چه حس سبکی بهت میده چاکراهای خاص بدنتو آزاد میکنه، هیچ وقت از خوابت نزن هشت ساعت خواب مفید و همیشه تو اون تایم ۴۵ دقیقه درست آب کنارت باشه و بنوشی