2777
2789
عنوان

تو این گرونی خوب مردم پول دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 68 پست
اینم در نظر بگیریم گ بیشترشون بخاطر چشم و هم چشمی خودشونو تو فشار میزارن ک سفر برن یا آیفون دستشون ب ...

عزیزم وقتی نباشه فشارم بذارن نمیشه وقتی کسی ۲۰نداره چطورایفون ۱۵۰میخره اگرمیگی قسطی خوب قسطی حداقل ۳۰و۴۰تومن بایدبیشتربدن

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم گفتیم از،آلان پول جمع کنیم ک انشاءالله بتونیم تابستان بریم مسافرت

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

اول که همه مردم نیستن و یه عده اندک هستن . دوم اونی که طلا می خره از ترس از دست دادن پول ترس از تورم نه دل خوش و خیال راحت و اونایی هم که مدام رستورانن یا خریدای کوچیک میکنن چون هیچ پولی براشون نمی مونه اثر رژلب سرچ کن و بخون

الان به کسی که خورد و خوراک خوب داشته باشه، سالی حداقل یه بار سفر بره، بتونه مقداری پس انداز کنه، و سالی یک بار حداقل بتونه لباس بخره، میگن وضعیت مالی متوسط

درصورتیکه ۴۰ سال پیش به کسی که فقط بتونه شکم بچه هاشو سیر کنه ، میگفتن متوسط. یعنی سفر و لباس و پس انداز اصلا جایگاه خاصی نداشت تو قشر متوسط

خداروشکر کلا سطح زندگیا بالا رفته توقع ها زیاد شده

الان به کسی که خورد و خوراک خوب داشته باشه، سالی حداقل یه بار سفر بره، بتونه مقداری پس انداز کنه، و ...

چون الان زن و مرد کار میکنن و تعداد بچه ها کم شدع

قدیم ی بابا مار میکرد یه ایل میخوردن کلیم مهمونی میداذن

بهتره بگیم لایف استایل عوض شده

کاش انقدر چشمتون دنبال خرج کردنای مردم نباشه. شما از کجا خبر دارید که اون شخص از هزینه کردن برای چه چیزایی زده تا بتونه ماشین و طلا و گوشی بخره. یا حتی رستوران بره.

این نود میلیون نفر سالی یه بار هم برن رستوران، رستورانا همیشه غلغله خواهد بود. هر شب که نمی رن رستوران. بعدشم بیشتر کسایی که کافه و رستوران میرن دختر و پسرای مجرد شاغل و معمولا زیر سی سال هستن.

کاش انقدر چشمتون دنبال خرج کردنای مردم نباشه. شما از کجا خبر دارید که اون شخص از هزینه کردن برای چه ...

هرچی بگی ازاین تاپیکا هست

بعد میبینی کسی تاپیک زده ک خودش کار نمیکنه و توقع داره زندگیش با اون خانم شاغلی ک ۲۰ سال کار میکنه جون کنده یکی باشه

همین طرز فکر شماست که یک ملت درمانده شدیم ، یعنی پول سفر روهم نداشته باشن خوشحال میشی طرف کل سال پس انداز میکنه تا یک سفر قشم برن دیگه مثل قبل نمی تونن سفر خارجی دبی ترکیه یا کشورای دیگه برن همین قشم نرن پس چیکار کنن

اونا همه مردم نیستن

کافیه ی سر به حاشیه شهر بزنی بفهمی اوضاع از چه قراره

همه زاغه نشین و بدون لباس گرم و...

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
کاش انقدر چشمتون دنبال خرج کردنای مردم نباشه. شما از کجا خبر دارید که اون شخص از هزینه کردن برای چه ...

دقیقا همین طوره

دخترهایی که الان با من کار میکنن متولد ۸۰ ۸۳ ۸۴

ماه پیش مساعده گرفت با دوستاش رفت قشم

یا یکی دیگه از دخترام با چک و قسط آیفون ۱۶ خریده

بعد اینجا فکر میکنن اونهایی که تو سفرن یا آیفون دستشون میگیرن میلیاردرن