2777
2789
عنوان

تو این گرونی خوب مردم پول دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 68 پست
همین طرز فکر شماست که یک ملت درمانده شدیم ، یعنی پول سفر روهم نداشته باشن خوشحال میشی طرف کل سال پس ...

دقیقا همین دیدگاه رو مسئولین دارن. تو تعطیلات ترافیک میشه میگن چون مردم پولدارن میرن سفر و ترافیک شده! توقع دارن کل اعضای خانواده روزی ۱۲ ساعت کار کنن، ولی یه پراید نداشته باشن که دو روز تعطیلی بتونن یه مسافرت دو روزه برن.

متوجه نمیشن که وقتی از بحران اقتصادی صحبت میکنیم یعنی بین دستاوردها و تلاش افراد هیچ تناسبی نیست. فکر میکنن همه باید تو نون شبشون مونده باشن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همین دیدگاه رو مسئولین دارن. تو تعطیلات ترافیک میشه میگن چون مردم پولدارن میرن سفر و ترافیک شد ...

درسته منم همین رو میگم چشم دیدن خوشی کوچیک مردم رو ندارن و متوجه بی ارزش شدن پول وبی ثباتی قیمت نیستن همه ی اینا باعث میشه کلا از همه چیز عقب بیوفتیم

یه عده از دوستان اومدن فاز برداشتن که شما چه میدونید کسی که رفته سفر یا آیفون داره چطور تهیه کرده؟؟

مگه صحبت اونهاست؟

اونا هم راه اشتباه رفتن

وگرنه کارهای خیلی واجبتر و بهتری میشه انجام داد با پول اون آیفون و.......

صحبت سر اونهایی هست که مداااام گله و شکایت میکنن

اما ماشاالله هر ماه هم پیشرفت میکنن

بحث حسادت هم نیست

خدا زیادتر ببخشه بهشون الهی

حرف سر این هست که شمایی که الحمدلله شاهانه زندگی میکنی

لااقل گله و شکایت و موج منفی نفرست

دختر خاله م پسرش خدمت سربازی هست

براش خونه دویست متری خریده و ماشین حدود دو میلیارد

خودش و شوهرش و دو بچه ش هم آیفون دارن

ماشین زیر پای خودش هم دوسه میلیارد پولش

باغ ویلا هم داره

خونه ویلایی خودش اندازه سیصد متر تو بهترین منطقه

هر دو ماه هم مسافرت هستن

مداااام هم لباس میگیره و وسایل خونه رو عوض میکنه

به لباس زیر ده میلیون هم میگه خزززز...

این بشر تو جمع بیشتر از همه گله و شکایت میکنه

اطرافیان الحمدالله همه وضع بالا دارن

من مستاجر هستم

تو جمع مهمونی ها همونها انننقد موج منفی میفرستن و از نداری میگن حالم بهم میخوره

.

خواهرم هزار هزار ماشاالله کلییی ملک داره

سه میلیارد جهیزیه گرفت برا دخترش

مررررتب طلا و ماشین و فلان.......

اما از من مستاجر پول دستی قرض میگیره

گاهی یک سال بعد پس میده

مداااام میگه نداریم و......

یه عده از دوستان اومدن فاز برداشتن که شما چه میدونید کسی که رفته سفر یا آیفون داره چطور تهیه کرده؟؟م ...

متاسفانه نمیفهمند

هی نشستند توهین کردن ک چشم خوشی مردم رو نداری 😐

من حتی حاظر نبستم جوابشون رو بدم . چون کسی ک خوابه نمیشه بیدار کرد

من شاغل ام ، دهه هفتادی ام و من رو با ی دختر ک خانه پذرش زندگی میکنه و دهه هشتادی و میگ قسطیایفون خریده مقایسه میکنه . درصورتی ک من مستقل ام و باید کرایه خونه بدم و ...

خب بهترین مواد غذایی هم استفاده میکنم برنج ایرانی گوشت مرغ ماهی و ... پس اندازم میش لوازم بهداشتی همین چند روز پیش چند قلم جنس خریدم برای مو و بدن و صورت شد ۳ تومن و کارتم نه مونده تهش شد ۷۰۰ هزار. تازه چندتاش ایرانی خریدم و ارژوم تر هم نیست ک بگم اره لوکس خریدم خب من دیگ هرچی پس انذاز کنم خرج خودم میش هژینه رفتامد و لباس و ...

خب ازکجا بیارم واس سفر؟ الان سفر کم کمش با اتوبوس تازه ن هواپیما بالای ۴۰ تومنه.

و خب هیچ جا ننشستم بگم ندارم . درعوض هرکی اومد گفت ندارم بیشتر از همه داشت نمونه اش همسایم سه تا خونه داره و شوهرش کارگاه دارن و بالای صد میلیون درامدش هست خودش مغگته اما میدونم شغلش جوری ک بالای صد تومنه و یه کافه کوچیک هم نو محله دارن ک نمیدومم چقدره تازه کافه هم برای خودشونه و اجاره نکرده همش هم میگه دستم خالیه 😐

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
متاسفانه نمیفهمند هی نشستند توهین کردن ک چشم خوشی مردم رو نداری 😐من حتی حاظر نبستم جوابشون رو بدم . ...

من کاملا درک میکنم

چون اطرافم همه اینطور هستن متاسفانه

مدام پیشرفت و ترقی

مداااااام هم گله و شکایت و نارضایتی

از ناشکری متنفرم

دوستان عزیز وسط صحبت هاتون میخواستم یه چیزی بگم همین الان خبر خوندم که سود سهام عدالت شب یلدا ام مسئولین گفتن خبری نیست گویا...😒

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
متاسفانه نمیفهمند هی نشستند توهین کردن ک چشم خوشی مردم رو نداری 😐من حتی حاظر نبستم جوابشون رو بدم . ...

عنوان و متن تاپیکتون چیز دیگه ای میگه! گلایتون از پول داشتن مردم بود نه از ندارم گفتناشون!!!

یه عده از دوستان اومدن فاز برداشتن که شما چه میدونید کسی که رفته سفر یا آیفون داره چطور تهیه کرده؟؟م ...

ولی استارتر توی عنوان و متن تاپیک از پول داشتن و خرج کردن مردم گلایه کردن. چیزی از ندارم ندارم گفتناشون نگفتن!