2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم چهار سالشه

دلم یه جوری شد 😞😞

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم واسه فیلمش هر بار گریه کردمالان پیج مادرشو دیدم که فیلمارو گذاشته واقعا دردناکه

ب نظرم مادرشم کم مقصر نیست آخه دختر بچه رو ب امید کی رها کرد رفت .هر چند از جزییات زندکیشون خبر نداریم و نمیشه همینطوری قضاوت کرد اما خب دل آدم آتیش میگیره

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
دقیقا وقتی فک میکنی رسمه و حتما باید بچه بیاریهمین میشه اخه وقتی با همسرت مشکل دارینباید ی بچه بیاد ...

درسته البته بعضی مردا موقع بچه دار شدن موس موس میکنن و خر زن میشن وقتی زن زایمان کرد اون روی واقعیشون رو نشون میدن

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
درسته مادره دخترش رو وقتی که بهش نیاز داشت تنها گذاشت و رفت....ولی باز دمش گرم پای خونش ایستاد و حق ...

آره از این لحاظ خوب کاری کرد نزاشت خون دختره پایمال بشه

حداقل یکم درس عبرت بشه برای بقیه که به یه بچه طفل معصوم ظلم نکنند

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

کی از اون صحنه ها فیلم گرفته بوده؟؟؟

پدرش چون آدم بددلی بوده تو خونه دوربین گذاشته بود که ببینه زنش با مردا رابطه نداشته باشه

بعد قتل اوا همسایه ها اطلاع داده بودن که از مرده فیلمارو بگیرین ما دیدیم که اون تو خونه دوربین گذاشته