2777
2789
بدبخت بچه نوشته بود د. طول هفته از نامادری کتک می خورده. اخر هفته ها هم که می رفته پیش مادرش ناپدری ...

مشکل همینجاست دیگه پدر و مادر ناسازگار بچه ب دنیا میارن و از اول بچه تو تشنج و دعوا بزرگ میشه و هیچ کسی ب فکر علت لجبازی و بد قلقی بچه نیست بچه لج میکنه و ب جای درک شدن اذیت و شکنجه میشه و این مصیبت ب بار میاد

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
پدرش رضایت داده بودمادرش دوسال با چندتا وکیل پیگیر شد تا حکم اعدام بگیرهحتی پول دیه ی زن رو تنهایی د ...

کاش پدرش هم اعدام میکردن حالم بهم خورد ازش

البته این داستانی که تعریف کردی اولین باره که شنیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همونه خیلی گریه کردم با فیلمش

منم . همسایه ها یعنی صداشو نمیشنیدن که به دادش برسن؟؟قلب من هنوز درد میکنه از دیدن اون صحنه ...

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

اره رضایت داده بودمادرش دیه ی زن رو تنهایی داده که اعدام شه

درسته مادره دخترش رو وقتی که بهش نیاز داشت تنها گذاشت و رفت....ولی باز دمش گرم پای خونش ایستاد و حقش روگرفت

بله. دیروز دوباره فیلم قتلش دیدم. چقدر ناراحت شدم چطوری بچه رو اونجوری پرت کرد تو حیاط

سر همون پرت کردنش هم فوت شده ؟

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

اعدام شد اما اون بچه که زنده نمیشه 😔 مرگش باز ناراحتی نداره چون الان تو بهشته و راحت شده اما عذابی ...

منم واسه فیلمش هر بار گریه کردم

الان پیج مادرشو دیدم که فیلمارو گذاشته واقعا دردناکه

مشکل همینجاست دیگه پدر و مادر ناسازگار بچه ب دنیا میارن و از اول بچه تو تشنج و دعوا بزرگ میشه و هیچ ...

دقیقا

وقتی فک میکنی رسمه و حتما باید بچه بیاری

همین میشه

اخه وقتی با همسرت مشکل داری

نباید ی بچه بیاد وسط

گناهه ظلمه اشتباهه

واقعا طلاق بدترین اتفاقه کاش زن و شوهر از تفاهم داشتنشون مطمئن شن بعد بچه دار شن

ما فقط قاتل می بینیم و همه نفرت می دیم سمتش. ولی خیلی های دیگه هم تو این ماجرا بودن که ظلم کردن ولی دیده نشدن

مثل همون افرادی که افتادن تو زندگی این زن و شوهر و زندگی اشون به طلاق کشوندن. همون پدری که آثار کتک روی بچه اش می بینه و براش مهم نیست. همون ناپدری که اخر هفته ها یه بچه ۴ ساله رو می فرستاد تو دستشویی و در روش قفل می کرد همون خانواده های که می تونستند مداخله درست بکنند ولی فقط دنبال دو به هم زنی های خودشون بودن

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من از اعدامش خوشحال نشدم

همیشه برام سوال بود یعنی مادر بیولوژیکیش از شخصیت این خانم خبر نداشت و بچشو پیشش رها کرده بود؟ یا پدرش؟

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

واقعا؟؟پس ناپدریشم شبیه زن پدرش بوده

این بچه راحت شد مرد. نه از این طرف شانس داشته نه از اون طرف

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!