2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد دهن لق

269 بازدید | 16 پست

من با یه اقایی اشنا شدم ۳۲ سالشه بعد هر اتفاقی توی رابطمون میفته مخصوصا بحثامون ، همه رو برای رفیقاش تعریف میکنه حتی یه بحث کوچیک .چند بار بهش گفتم نگو رابطمون خراب میشه یمدت نگفت دوباره طاقت نیاورد .مثلا میره به رفیقاش میگه این دختره بمن بی توجهی میکنه دوسم نداره😐

بنظرتون میشه با این ادم ادامه داد ؟ میترسم بعد ازدواج به مامان خاله و عمه بگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه ادم ۳۲ سال خیلی رفتارای بچگونه ای هستاذیت میشی ادم قحطانی مگ

همش داره ناله میکنه چرا بمن توجه نمیکنی بمن ابراز علاقه نمیکنی. همین ناله هارو پیش رفیقاشم میبره😵💫

عزیزم قشنگدستش بگیر بنشونش کنارت بگو حرفامون بحثامون میری میگی به بقیه؟بگو ببین ما بحثی میکنیم اسمش رو خودشه بحث منوتو زنو شوهر هیچ احدی این وسط نیست نمیتونی تحمل کنی سختته عین یک یار و همدم رفتار کنی خدانگهدارت من چیزی برا ازدست دادن ندارم

با رفیقاش میرفتیم بیرون اونا سوتی میدادن. متوجه میشدم از بحث روز قبلمون خبر دارن

بله کسی که به رفیق همه چیزو میگه به بقیه هم میگه ،با اون رفیقاش هم بیرون نرو معلومه آدم مناسبی نیستن

اگه وابسته نمیشی بنظرم تموم کن رابطه رو

رابطه رو تموم کردم ولی عذاب وجدان میده که اینا از عشق زیاد بود من ترس از دست دادنتو داشتم میخواستم از بقیه راهنمایی بگیرم که چیکار کنم بلد نبودم خودم

عزیزم قشنگدستش بگیر بنشونش کنارت بگو حرفامون بحثامون میری میگی به بقیه؟بگو ببین ما بحثی میکنیم اسمش ...

یبار بخاطر این اخلاقش تا پای کات رفتیم گف راس میگی حق با توعه . ولی نمیتونه نگه انگار جزو اخلاق ثابتش شده

یبار بخاطر این اخلاقش تا پای کات رفتیم گف راس میگی حق با توعه . ولی نمیتونه نگه انگار جزو اخلاق ثابت ...

صبوری کن تا عقدی دیدی بدرد نمیخوره ولش کن مردا همینحوریشم رو اعصابن چ برسه بره گزارش رابطتونم پیش یه عده بگه ایش

ماهور جان راستی ب حرفا زنا متاهل اینجا عمل نکن حتی خود من ولی راحتم رد نشو من خودم اگ مشکلی ک چندسال پیش داشتم با شوهرمو اینجا بیان نمیکردم هیچوقت نمیدونستم چی سرم داره میاره خیلی حرفا چشوگوشتو باز میکنه بعنوان یه راهنمایی یا هشدار ببین حرفامونو ولی پای عمل ک رسید ب عقلت رجوع کن دختر خوب