2777
2789

قطعا پروتیین .کراتین مو و میسوزونه و نازک میکنه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تفاوت کراتین و پروتئین تراپی

پروتئین تراپی باعث ترمیم و احیای موها شده و صافی ۶۰ درصد دارد، درحالیکه، در کراتین تراپی، موها تا ۹۰ درصد صاف و لخت میشوند. درواقع، کراتین تراپی حجم موها را کمتر نشان میدهد، اما پروتئین تراپی علاوه بر صافی و سلامت موها، کمی هم حجم موها را حفظ میکند.

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عزیزم من چندبار کراتینه کردم ولی فهمیدم همش بستگی به اون اپراتوری داره ک انجامش میده اگ کارش اصولی و درست باشه یعنی تایم کمی رو با دقت بالا بزاره رو موهات بهترین نتیجه رو میده پس اول برو تحقیق کن یا برو بشین ببین نحوه کراتینه کردنش برا بقیه به چ صورته اگ دیدی میشینه این اتو مورو مدام میکشه ک دود کنه پر چشا و دهنش بشه ک مثلا کراتینه جذب بشه بدون یک دروغگو بی مهارته چون من پیش حرفه ایش رفتم اصلا نیازی ب دود کردن و اتو زیاد نداشته

اخه موهام وز هستش دوس دارم لخت و قشنگ بشه تو تا حالا پروتیینه انجام دادی

من ده ساله کراتین کارم گلم، تو بهترین سالنا بودم

والا گلم پروتئین که الان از پروتئین هایی که استفاده میکنن اکثرا یکی دو تومنی هست و تاثیر خاصی نداره، بوتاکس کن اگر خشکه

ولی اگر عاشق موی لختی کراتین آنزیمی و انتخاب کن که صافی 100 داره و وز و خشکی مورو کامل درمان میکنه

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

10 ساله کراتین کارم کی گفته؟!

من با توجه به تجربه ی اطرافیانم گفتم .برادر خود من کراتین کرد و موهاش از ریشه سوخت و کچل شد وسط سرش عشم ..کراتین کارش ناشی بود

عزیزم من چندبار کراتینه کردم ولی فهمیدم همش بستگی به اون اپراتوری داره ک انجامش میده اگ کارش اصولی و ...

دقیقا، فقط کراتین آنزیمی اونم جای اصولی

وگرنه کی گفته کراتین ریزش میاره

من با توجه به تجربه ی اطرافیانم گفتم .برادر خود من کراتین کرد و موهاش از ریشه سوخت و کچل شد وسط سرش ...

خودتون دارید میگید کراتین کارش ناشی بود

کراتین یه کار پر زحمت و دقت بالا هست،

و حتما جای عالی باید براش انتخاب بشه

دقیقا، فقط کراتین آنزیمی اونم جای اصولی وگرنه کی گفته کراتین ریزش میاره

اره بابا برید بهترین منطقه شهرتون مرکز استانتون پیدا کنین کیه بهترین کراتینه کار پیش همون انجام بدین این سرکوچه بازاریا هیچ بلد نیستن من از اونا بهتر بلدم یک کلیپ تو یوتیوب ببینید مواد کراتینه بخرید یک پا کراتینه کار میشید

اره بابا برید بهترین منطقه شهرتون مرکز استانتون پیدا کنین کیه بهترین کراتینه کار پیش همون انجام بدین ...

دقیقا، همیشه کار ارزون واقعا خوب نبست، کراتین چیزی نیست بخواید سرش ریسک کنید،

بجای کراتین 1 2 تومنی حاضر باشن 4 یا 5 تومن هزینه کنن نتیجه دائمی میگیرن و کار خوب عوضش