2777
2789
عنوان

حس میکنم یه زباله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 89 پست
اگه شوهرم کنارم بود کارم به اینجاها نمیکشیداگه شوهرم شوهر بود با دوتا حرف یه نامرد خام نمیشدم شوهرم ...

ببین اینا دلیل نمیشه شما هم بهش خیانت کنی، اگر نمیتونی با شوهرت زندگی کنی طلاق بگیر اما وجدانت رو نزار کنار و راحت تو هم خیانت کنی، اینو بخاطر خودت میگما، بخاطر شخصیت خودت بخاطر روح خودت، هیچ وقت توجیه نکن که شوهرم چون خیانت میکنه منم میتونم

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا۲میلیارد البته خودمون یکم داریم ۱میلیارد باشه بقیشو خودمون ان شاءالله حل میکنیم بخدا فقط بدهکا ...

مشکلی نداره دادخواست اعسار بدین واسش قسطی کنن

یک وکیل بگیرین اگر خوزستان هستین افتخار بدین خودم یک ساعت دیگه برم سراغ برادرتون وکالتشو بگیرم از داخل زندان

خب رفتارش رو که دیدی، همونجای اول که دیدی داره نزدیک میشه تمومش میکردی، نباید اجازه میدادی در این حد ...

شک میکردم ولی خودش میگفت مثل دخترمی من فکر میکردم پیره بعد دیدم فقط۲سال ازم بزرگتره

مشکلی نداره دادخواست اعسار بدین واسش قسطی کنن یک وکیل بگیرین اگر خوزستان هستین افتخار بدین خودم یک س ...

کآرش خیلی قاطی پاتیه شرکت تضامنی زدن اون یکی شریکش کاری نمیکنه همه چی رو انداخته گردن داداشم

چون پول نداشت وکیل کار آموز گرفت اونم بلد نبود اسار نداده الان میگن نمیشه اعسار داد😭😭😭😭😭😭

شک میکردم ولی خودش میگفت مثل دخترمی من فکر میکردم پیره بعد دیدم فقط۲سال ازم بزرگتره

حالا دیگه بهش فکر نکن، گاهی اتفاقا تو زندگی میوفته آدم تجربه میگیره ازش که دیگه حواسش جمع باشه، دیگه گذشته تموم شده فراموشش کن، به این فکر کن یاد گرفتی دیگه نباید حریم خصوصیت رو برای هر غریبه و نامحرمی کنار بزاری

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

دو سال از شما بزرگتره چطور تشخیص ندادی فکر کردی پیره؟ ولش کن دیگه بهش پیام نده

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ببین اینا دلیل نمیشه شما هم بهش خیانت کنی، اگر نمیتونی با شوهرت زندگی کنی طلاق بگیر اما وجدانت رو نز ...

شرابطه طلاق ندارم وگرنه میگرفتم

ولی بخدا خیانت نکردم همش ناخواسته اتفاق افتاد بخاطر برادرم سعی کردم خوشبین باشم ولی آخرش اونجوری شد

خیلی حالم بده بقران قسم دارم میمیرم

کآرش خیلی قاطی پاتیه شرکت تضامنی زدن اون یکی شریکش کاری نمیکنه همه چی رو انداخته گردن داداشمچون پول ...

چه ربطی داره اخه . بله بدهی شرکت تضامنی میتونه بر عهده یک شریک هم باشه ولی شرکت هنوز پابرجاست

یعنی شریک فقط زمانی بدهی شرکت بر عهده میفته که شرکت تضامنی ورشکسته بشه

اونوقت اعسار شریک چه ربطی به شرکت تضامنی داره

وحشتناک بی سواد بوده متاسفانه یا موضوع رو درست بیان نکردین

حالا دیگه بهش فکر نکن، گاهی اتفاقا تو زندگی میوفته آدم تجربه میگیره ازش که دیگه حواسش جمع باشه، دیگه ...

خیلی سخته از یه طرف برادرم ازیه طرف درد این اتفاق ۲هفته فق۲وعده غذا خوردم اونم روزایی ک اون نامرد امیدوارم کرد همیشه تیکه بیسکویت یا یه لقمه نون ماست میخورم

شرابطه طلاق ندارم وگرنه میگرفتمولی بخدا خیانت نکردم همش ناخواسته اتفاق افتاد بخاطر برادرم سعی کردم خ ...

دیگه گذشته عزیزم از بابتش ناراحت نباش، تموم شد رفت، آرامش خودتو حفظ و اینم بهت بگم اینقدر خودتو انرژیتو و وجودتو وقف برادرت نکن، کمکش کن، به فکرش باش اما خودتو بخاطرش قرار نیست نابود کنی که، به اعصابت مسلط باش و تلاش خودتو بکن و در آرامش بسپرش به خدا

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
چه ربطی داره اخه . بله بدهی شرکت تضامنی میتونه بر عهده یک شریک هم باشه ولی شرکت هنوز پابرجاست یعنی ش ...

نه بیسواد بود به ما گفته بود بدهی برادر شما۴۰۰میلیونه بعد ک داداشمو گرفتن تازه اونجا بما گفتن این شرکت تضامنی نمیشه چک های طرفین رو جدا کرد 😭😭😭😭اونجا بهش گفته بودن تو چه جوروکیلی هستی نمیدونی این شرکت تضامنیه

من اصلا آدم مذهبی ای نیستم و منتقدشم ولی شما تو برخوردتون با مردای غریبه حد و مرزی نداری

حتی اگه برای کمک به داداشت بود بازم به عنوان آدمی که همسر داره حق نداره با ادمی که از اون بدتر همسر داره گپ فراتر از رسمی بزنه یا به قول خودش دلداری و محبت و فلان !

خط قرمز ندارید؟!

به عنوان یه ادم مذهبی کارتو داری توجیه میکنی و این برام جالبه.

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

خیلی سخته از یه طرف برادرم ازیه طرف درد این اتفاق ۲هفته فق۲وعده غذا خوردم اونم روزایی ک اون نامرد ام ...

ازش عبور کن، دیگه این اتفاق رو مرور نکن توی ذهنت، خوشحال باش که یاد گرفتی یه چیزی رو، همین و بس

خدا هست از خدا کمک بخواه و بهش اعتماد کن، خیلی چیزا که ما نمیدونیم خدا میدونه، اون برای بندههاش همیشه بهترینا رو میخواد، پس تلاش خودتو بکن و غصهشو نخور، نتیجه هر چی هم که بشه تو وظیفهی خودتو انجام دادی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️