2777
2789
عنوان

حس میکنم یه زباله ام

805 بازدید | 70 پست

خیلی حالم بده داغونم

برای برادرم مشکل مالی پیش اومده

ممکنه بیوفته زندان من به یکی از کانالای شهرمون پیام دادم کمک خواستم ک جایی رو برای پیگیری پرونده داداشم بهم معرفی کنن یه آقایی جواب داد با چند نفر آشنام کرد یکی دوجا رفتیم قول دادن کمکمون کنن بعد این آقای اولی خیلی دلداریم داد خیلی با محبت باهام حرف زد کلی وعده داد اومد برادرمو دید خیلی باهام صمیمی و مهربون بود انقدر ک بعضا شک میکردم منظوری داره بعد میگفتم نه شاید تو دلش هیچی نیست زن و بچه ام داره منم شوهر دارم ولی روزیکه قرار شد داداشمو ببینه بهم گفت بگو دوستت دارم با اصرار میگفت اول بیام خونه ببینمت بعد بریم پیش داداشت من قبول نکردم بعد دیدن داداشم خیلی با التماس و عاجزانه ازش خواستم ک دیگه با داداشم ارتباط بگیره عین یه آشغال باهام برخورد کرد۱۰،۱۵تا پیام فرستادم معذرتخواهی کردم حتی پیامامو سین نکرد الان خییییلی حالم بده

اون آشغال بی ناموس از اولش چشمش دنبال تو بوده داداشت بهانه است وقتی تن به خواسته کثیفش ندادی دیگه کمکت نکرد آشغال و حیوونه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اون آشغال بی ناموس از اولش چشمش دنبال تو بوده داداشت بهانه است وقتی تن به خواسته کثیفش ندادی دیگه کم ...

خیلی حالم بده آدم سرشناسی هست دارم میمیرم من میخواستم با طلاع خانواده و سالم باهاش درارتباط باشم حتی اگه مشکل داداشمو حل کرد ازش دعوت کنیم خونه مادرم برای تشکر ولی خیلی داغونم حس آشغال بودن میکنم باورت میشه همه اینا تو۵،۶،روز اتفاق افتاد منو خانوادم آدمای مذهبی هستیم مادرم بدبخت میگفت از نسل حاج قاسمه😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن عوضی رو ... بسپر ب خدای بالا سر ان شاءالله داداشت مشکلش حل میشه

زباله اونه به خودت اینطور نگو عزیزم...🥲🥲🥲

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

کاش کل دخترا و خانمهای جامعهی من بدونن

صمیمیت با یه مرد نامحرم همینهههههه همیشه

اونا از اولشم همین حس رو داشتن نمیدونم کجاش عجیبه برای بعضیا که قبول نمیکنن

همه ماها باید توی روابط اجتماعیمون حریم داشته باشیم با نامحرم، دلداری و محبت یه نامحرم آخه؟؟؟!!!!

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

انقدر۲روزه حالم بده قلبم یجوری تو سینم میلرزه با مشت میزنم به سینه ام تا یکم آرامشه نمیشه

انقدر حالم خوب بود انقدر باحرفاش آرومم میکرد با اینکه از درد برادرم داشتم میمردم خودبه خود میخندیدم

انقدر۲روزه حالم بده قلبم یجوری تو سینم میلرزه با مشت میزنم به سینه ام تا یکم آرامشه نمیشهانقدر حالم ...

اگر همسرت دقیقا کنار شما دوتا بود رفتارت باهاش همین مدلی بود؟؟؟ اگر دقیقا کنار شما نشسته بود

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
ولش کن عوضی رو ... بسپر ب خدای بالا سر ان شاءالله داداشت مشکلش حل میشهزباله اونه به خودت اینطور نگو ...

خیلیییییی حالم بده چقدر بده بی کسی شوهر عوضی میلیاردره ولی دریغ از ۵هزارتومن کمک😭😭😭😭

کاش کل دخترا و خانمهای جامعهی من بدوننصمیمیت با یه مرد نامحرم همینهههههه همیشهاونا از اولشم همین حس ...

بخدا من اصلا نمیشناختمش فقط بخاطر برادرم کمک خواستم ک توشهرمون یه جایی رو بهم معرفی کنه اصلا نخواستم ک خودش کمکم کنه

خیلیییییی حالم بده چقدر بده بی کسی شوهر عوضی میلیاردره ولی دریغ از ۵هزارتومن کمک😭😭😭😭

با همسرت صحبت کن یه کمکی بکنه بهتر از یه مرد غریبه و نامرده. 😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اگر همسرت دقیقا کنار شما دوتا بود رفتارت باهاش همین مدلی بود؟؟؟ اگر دقیقا کنار شما نشسته بود

اگه شوهرم کنارم بود کارم به اینجاها نمیکشید

اگه شوهرم شوهر بود با دوتا حرف یه نامرد خام نمیشدم

شوهرم یکیه ک کمه کمش۱۵بار بهم خیانت کرده

بخدا من اصلا نمیشناختمش فقط بخاطر برادرم کمک خواستم ک توشهرمون یه جایی رو بهم معرفی کنه اصلا نخواستم ...

خب رفتارش رو که دیدی، همونجای اول که دیدی داره نزدیک میشه تمومش میکردی، نباید اجازه میدادی در این حد راحت باشه باهات

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
دوست خوبم برادرتون چقدر بدهی داره ؟ و چه اموالی داره ؟

تقریبا۲میلیارد البته خودمون یکم داریم ۱میلیارد باشه بقیشو خودمون ان شاءالله حل میکنیم بخدا فقط بدهکار کار تولیدی زد سرش کلاه گذاشتن