2777
2789
عنوان

داداشم و زنش اومدن خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 24 پست
آره بعدشم از داداش های دیگه ام که پرسیدم اونها هم گفتن چی برا زن هاشون خریدن فکر نکنم چیز بدی باشه

از این کار خوشم نمیاد چی گرفتی چی نگرفتی این ی چیز شخصیه شاید یکی یه شاخه گل کوچیک گرفته باشه یکی طلا.یکی هیچی نگرفته باشه ... بعدش ناراحت میشن صد در صد حالا حتما مگ لازمه بدونید کادو چی گرفتن😑

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

نباید میگفتی شاید اصلا مشکلی پیش اومده پشیمون شده

خودم یه زنداداش دارم فوق سری فکر کن عروسی خواهرشو به داداشم گفته بود نگو بهشون .یا بچه اش به دنیا اومد تا بیمارستان اسمش رو نگفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ناراحت میشدم قبلا از شوهرم. چون بنظر من زندگی مشترک باید خصوصی بمونه. چون برام ثابت شده اطرافیان اگر سواستفاده گر باشن هر بلایی سرت میاد. شوهر من جوراب هم میخرید میگفت. من باهاش درد دل میکردم اوتارو هم میگفت. فقط مونده بود رابطه مون رو هم بگه.

و مادرشوهر و خواهرشوهرم به شدت سواستفاده گر بودن و چون همه چی زندگیمون رو شوهرم جار میزد اینا به خودشون اجازه میدادن تو هر کار ما دخالت کنن. شوهرم با این کاراش خودش این احازه رو میداد. خیلی دعوا کردیم سر این مسعله کمی بهتر شد ولی کامل نه. هنوز هم میگه خیلی چیزا رو. و من دیدم این مرد درست بشو نیست دیگه دعوا نمیکنم باهاش اما رفتار خودمو جلوی خانواده اش تغییر دادم. ولی هنوز یه چیزی اذیتم میکنه. اینکه انرژی مادرشوهرم به شدت منفیه. شوهرم میگه فلان لباس رو برا زنم و بچه هام خریدم اینقدر پولش شد. انرژی منفی مادرشوهرم برمیگرده بهمون. از این حرصم میگیره کهمادرشوهرم هیچ وقت از خریداش بهمون نمیگه. حتی به شوهرمم نمیگه. گاهی وقتا پنهون هم میکنه.

شاید زنداداشت همچین حسی که شوهرش دهن لقه. یا اینکه انگار زندگی خصوصی نداره بهش دست میده. بنظرم سعی کن هر خرف برادرت رو جلوی زنش نزنی. و اگر هم دیدی دیگه زیادی از مساعلشون حرف میزنه گوش نکنی و بگی داداش اینا به خودتون ربط داره به من چرا میگی.

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....