2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میره تو حساب مامانت، دیگه خودتون توافق کنید مادر و بچه اید.....نصف نصف خوبه که کسی اعتراض نکنه

یه برادر ۲۵ ساله مفت خور دارم نمیذاره پولی توی حساب من بره در حدی که تمام پول هارو واریز حساب خودش میکنه

25 درصد به شما تعلق میگیره باید برید بیمه و کاراشو انجام بدین که مستقیم به حساب شما واریز بشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

یه برادر ۲۵ ساله مفت خور دارم نمیذاره پولی توی حساب من بره در حدی که تمام پول هارو واریز حساب خودش م ...

اوه اوه.....یه کم اوضاع قاطی پاتی شد....الان شدین سه نفر.....

غلط کرده تو هم حقی داری.....خوب بعد از تو حساب خودش بهت بده

مرسی ممکنه با یکبار رفتن به بیمه کارم درست بشه یا طول میکشه تجربه ای ندارم

نه طول نمیکشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

مطمئنی دختر مجرد نصف حقوق رو داره؟ مگه ۲۵ درصد نیست ؟خواهر دیگه ای ندارم

ببخشید عزیزم انگاری تامین اجتماعی 25 درصد هست با بازنشسته کشوری فرق میکنه قانونش ..

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

این که شد یک چهارم

درسته درصد رو اشتباه گفتم ۲۵ درصد میشه یک چهارم ممنون از یادآوری اما فکر کنم یک سوم درست باشه

ببین یه جا یکی گفته بود ۵۰ درصد مادر اون پنجاه درصد باقی مونده هم بین دونفر یعنی نفری ۲۵/ درصد این شد که اشتباه حساب کنم بیست پنج درصد ، ، یعنی بین سه نفر تقسبم کنی ۲۵ درصد به دخترها می افته این باعث اشتباه گفتن من شد حالا اسی عزیز دونفر هستن خودش و مادرش فکر کنم ۷۵/ درصد مادر گرامیش ۲۵/ درصد هم خودش ، خدا پدرش رو هم رجمت کنه یادم رفت اولش بگم .